Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Den store badedagen. Hvem tør bli med? | MinMatgaleVerden

Den store badedagen. Hvem tør bli med?

God morgen.

I dag er den store badedagen kommet. Om noen timer ramler det inn med folk ikledd badetøy.

Eller….mulig det bare blir min eldste bror og jeg i år og…

Vel, jeg har hodeplagg til flere, det skal ikke stå på det i hvert fall.

Det ramlet nå inn litt mer i går og. Gubben og Guttene entret hytta, og Bonnie var overlykkelig.

Jeg var glad jeg og. Men det ble mye lyd og oppvask av dem og. Foe en som har levd i stillheten uten tv og radio. Plutselig var alt i bruk

Men å ha noen å spille brettspill med var koselig.

IMG_20170412_181441_850

Det ser ut til at bade-været skal bli bra.

1492060845498422457000

Hadde bare gradene i sjøen vært like fine…brrrr….

#badedagen

 

6 hendelser på “Den store badedagen. Hvem tør bli med?”

  1. Lykke til med badingen i dag 😀
    Jeg har brukt å bade mars/april…………men har ikke kommet meg så langt i år 😀 Må snart gjøre noe med den saken 🙂

    GOD PÅSKE!

  2. «Kos» dere med bading, brrr…. Godt du har hodeplaggene iorden, – da blir de nok fristet til å bli med…. 😀 Brettspill hører påsken til, og jeg elsker sånt. Mannen er ikke like begeistret, men jeg prøver å få sønnen interessert. Han er litt ung ennå, men spiller bl.a. Qwirkle og Ubongo.

    1. Veldig kjekt med brettspill! Og hytten er et fint sted for sånt. Har ikke prøvd de der, hørtes spennende ut 🙂 Hjalp ikke så mye med hodeplagg, ble de samme to som i fjor 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.