Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dagens Tarot. Fem mynter…. | MinMatgaleVerden

Dagens Tarot. Fem mynter….

Dagens kort er et tegn på materielle problemer. Du står foran dårlige tider økonomisk sett. Mister du jobben? Gjelder det din helse? Ikke neglisjer kroppens behov. Avvisning fra andre mennesker kan også ligge i dette kort.
Likevel, nye dører vil åpnes. Det finnes veier du ikke har prøvd. Og denne situasjonen er bare midlertidig.

Løsningen kan være å slå seg sammen med andre i samme situasjon.

Men husk! Hvis man tror at ting IKKE kommer til å ordne seg, kan man gå troll i ord….
Ikke fortvil, og ikke mist av syne det som er virkelig viktig her i livet!

#tarot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.