Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Akkurat når jeg hadde sommerkroppen 2017 inntakt! | MinMatgaleVerden

Akkurat når jeg hadde sommerkroppen 2017 inntakt!

Det er faktisk skikkelig vondt når en europalle faller ned og smeller til leggen din på veien

Jeg ble så sint at jeg bar den opp der den hørte hjemme. 

Det var i går. Og SÅ vondt var det ikke da.

Men det ble verre.

Nå er det vondt når jeg går, når buksen klemmer eller jeg kommer borti.

Men det «vondeste» er nok det blålilla området som brer seg på utsiden av leggen. 

Akkurat nå når det ble varmt og kortbuksevær.

Akkurat når jeg hadde fått litt pent fargede legger av selvbruningskrem ?☹️


Nei da skal den DUMME europallen ødelegge alt! 

Akkurat når jeg hadde sommerkroppen 2017 inntakt liksom!

#sommerkroppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.