Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvor skal jeg og hva skal jeg utvikle? | MinMatgaleVerden

Hvor skal jeg og hva skal jeg utvikle?

God morgen.

Nå er det begynt,
ferie-rushet.

Det er sannelig ikke lenge til ferie.
Og jeg har ikke bestilt!

Du vet enda ikke hvor jeg skal,
hva jeg skal «utvikle»
eller hvorfor jeg skal reise alene.
(Ny hårfarge, rasberry rebell!)

For jeg har jo ikke bestilt enda!
Da kan jeg jo ikke fortelle!
Og nå kjenner jeg det begynner å haste.

Problemet er bare at flyavganger og fergeavganger ikke helt passer i hop.
Det er nemlig ikke SNAKK om at jeg skal ha dårlig tid mellom avgangene.
Det GÅR bare ikke.
Jeg har da nok flyplass-skrekk som jeg har.

Vel, kanskje dette er dagen?

Jeg var forresten eksamens-vakt i natt.
Det var helt jæklig!

Ingen satt i ro,
alle hadde mobiltelefoner,
de var frekke,
og noen nektet å gjøre noe.

Det var virkelig helt fortvilende å være eksamens-vakt!

Så da vet jeg i hvert fall at det skal jeg IKKE bli!

Jeg som egentlig var sur for jeg ikke hadde tatt med en bok å lese mens jeg satt der, men nei, ikke mye tid til å lese, her måtte man fly rundt og stoppe frekke ungdommer mens man truet med at de kom til å stryke. Og de brydde seg ikke om det en gang!

Vel,
det var nattens drøm,
nå skal jeg se på fly-avganger.

#ferie

4 hendelser på “Hvor skal jeg og hva skal jeg utvikle?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.