Kyllingvinger er godt å knaske på,
tror jeg må kjøpe noen og tine til fredags-kos i morgen.
Denne marinaden er knallgod på!
Her kommer noen fantastisk gode kyllingvinger,
og dette var noe annet enn å kjøpe ferdig stekte…
Stek dem selv! Så enkelt, og SÅ mye bedre.
Med en honningmarinade ble smaken heftig god,
og vingene ble Sååååååå møre!!
Trikset er å steke dem litt hardt først, så ta på marinade og ferdigsteke dem.
Marinade til kyllingvinger.
3 ss honning, flytende, mild
2 ss soyasaus
1,5 ss grillkrydder
4 dæsj tabasco
1/2-1 ss dijon sennep
1,5 ss eddik, hvitvin/eple/bringebær
Til ca 30 kyllingvinger. Rå, ferske/tint.
+olje, salt og pepper
Bland ingrediensene til marinaden sammen, sett den til side.
Legg vingene i en form, gni dem inn med olje, salt og pepper.
Sett dem inn i varm ovn, 250* i 10 minutter
Ta de ut, skru ovnen ned på 200* og pensle på marinaden.
Først på ene siden, så på andre siden
Til alle er godt dekket.
Stek videre, nå på 200* i ca 15 minutter til de er gjennomstekt og slipper benet.
Ta de gjerne ut en gang og pensle marinade over den igjen (den som ligger i formen)
Server gjerne sammen med noen stekte scampi.
Og du har et perfekt lite måltid sammen med litt urtebrød.
Og de kyllingvingene ble gode!!
#kyllingvinger #møre #marinade #oppskrift #honning #saftige #smakfulle #godt #hjemmelagde