Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sommerfoto-utfordring: Vann! | MinMatgaleVerden

Sommerfoto-utfordring: Vann!

Dag 2 i sommerutfordringen handler om vann.
Og bevares,
jeg var tidlig ute og badet i år jeg.

Skjærtorsdag faktisk.

Min eldste bror og jeg.
Mens han broren i midten måtte bære hestehode i skam for at han ikke hoppet i havet!

Sterke mennesker, svak hest!
Hutrigsvømming.

Mulig det ikke var den totale nytelse…..
Men ganske deilig når jeg kom opp igjen, og kunne puste!

Frodiths utfording kan du se nærmere på HER

#utfordring

 

1 hendelser på “Sommerfoto-utfordring: Vann!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.