Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Utfordring på kaien? | MinMatgaleVerden

Utfordring på kaien?

Det er tid for utfordring igjen, og dagens foto er insekt.

Og insekter finner vi jo over alt! Når man ikke behøver dem! 

Jeg lette og lette, men alt som summet så flott tidligere var forsvunnet i vinden .

Så da ble det disse to, de to uklare små fluene du ser foran min mor som sitter og pyrrer i peisen. (Pyrrer er slang for pyroman, et ord vi bruker for dem som liker å brenne saker) min mor elsker å brenne opp kvist og kvast som vi klipper. Og i dag har vi klippet og styrt på. 

Så her er dagens insekt , selv om jeg neppe tror de kommer til å trå terskelen på noe galleri. 


Men ingen skal si jeg ikke fullfører!

Nå er planen å utføre mine squats nede på kaien. Live på Instagram.

Ja, hvis det går med 4g da. 

Følg med om litt på insta altså. 

Min matgale verden.

#utfordringer

1 hendelser på “Utfordring på kaien?”

  1. Ha-ha…nei fullfører gjør du 😀 Kunne ikke se dem men… Spørs om dette er HELT favorittbildet i galleriet…mulig jeg må stjæææle et annet 😀 klemmer og kos deg på hytta 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.