Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg tester videoblogging. Filmen sees på eget ansvar! | MinMatgaleVerden

Jeg tester videoblogging. Filmen sees på eget ansvar!

Jeg tester videoblogging.

Og har i dag lært: Ikke filme i solen og MYYYYYSE inn i kamera.

Jeg behøver ikke å holde knappen inne.

Kameraet kan ikke snus når jeg har begynt å filme.

Jeg får max sende 3 minutter over til pc.

Jeg får ikke lastet filmen opp direkte på telefonen.

Sminke som har sklidd ut etter en svett fjelltur gjør seg ikke nevneverdig på kamera.

Ta av deksel så du ikke får «dugg» på filmen.

Det er ikke alltid lett å fokusere på ting når kameraet er feil vei…

Vel, her var alt jeg lærte. Tør du å se filmen?

I så fall, på eget ansvar, jeg er under opplæring!

#videoblogging

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.