Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Livet i fjæra, ny kjole, og anbefaling av Oslo`s kuleste spisested! | MinMatgaleVerden

Livet i fjæra, ny kjole, og anbefaling av Oslo`s kuleste spisested!

God morgen.

Vi var på stranden på Hovedøen og kikket på «Livet i Fjæra»

Og så klart, det ble bobler på Hovedøen og.
Som seg hør og bør når man er på en Hovedø med egen sang.
Og lunsj på den «greske matten»

Ved siden av oss spilte noen unge jenter arabisk popmusikk,
så vi var riktig hippe der vi satt.

Før vi tok båten tilbake til fastlandet.

Og jeg som skulle shoppe sånn i går fant da selvsagt ikke en eneste ting. For ikke snakke om at den gøye second-hand-butikken min var nedlagt.

Jaja, jeg hadde heldigvis allerede fått kjøpt meg ny kjole.
Første dagen her i Oslo. Den hang i et butikkvindu på løkka og sugde meg til seg. Det var den eneste de hadde igjen og den hang på en utstillingsdokke i vinduet altså. Men den søte ekspeditrisen var ikke sen med å nappe den av så jeg kunne få prøve. Og nå er den min.

Denne iførte jeg meg i når jeg inntok dagens middag.
Og den skulle inntas på Vippa!

Vippa er et relativt nytt konsept i Oslo, og jeg må bare si,
dette var HELT i min stil.

Jeg har flere  bekjente i Oslo, og det var disse som sendte en melding og lurte på om jeg ble med på middag her.
Først var jeg skeptisk. For jeg hadde sett alle de fancy-fine fiskerestaurantene lengre borte mot Aker brygge. Men når jeg hørte ordet «Street-food» ble jeg nysgjerrig. Og jeg ble med.

Det angrer jeg IKKE på!
For dette VAR bare så kult konsept!

Her kom man inn i en stor hall. Rundt i hele hallen var det «boder» med mat fra alle verdens hjørner. Chili, asiatisk, hot-dog med hjemmebakte brød, pulled-duck-burger, wook, dumplings, sushi, nudler, shawarma, drikkebod, isbod og mye mer.

Det eneste dumme er jo at jeg reiser hjem i dag, for her skulle jeg gjerne besøkt alle bodene etter tur.

Vi satt ute og spiste, på godt brukte bord og med blomster i et bildekk som pynt. Shabby-cheek-stil.  Jeg elsker det. Helt min gate.

Og utrolig god mat. Tror alle spiste forskjellig, og alle var fornøyd!

Oslo ass. Her har de det meste. Bare du vet hvor du skal gå…

Vippa anbefales altså, helt uten spons!
Kuleste spisestedet i Oslo.

#oslo #vippa

3 hendelser på “Livet i fjæra, ny kjole, og anbefaling av Oslo`s kuleste spisested!”

  1. Jeg har lest alle innleggene dine fra Oslo, – så fint å få litt oppdatering på hva som er verdt å besøke der! Du ser ut til å ha hatt det helt topp, og det er jo bare ei flyreise unna så det går an å ta turen mange ganger!

    1. Så kjekt. Ja, er veldig greit å få litt tips om hva som er verdt å få med seg, og så plukke ut det som passer til en selv.. Jepp, ikke langt i det hele tatt, så skal garantert bort flere ganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.