Supre rundstykker som hever om natten, eller mens du er på jobb.

Og de ble skikkelig gode!!

SÅ gode.
Og så er det hele så enkelt….

Jeg laget video både før og etter jobb.
Sånn at du kan se hvor enkelt det er 🙂

 

Oppskriften får du her:

Langtidshevede rundstykker.

450 g kaldt vann
1 ertestor bit gjær (2-3 g)
1 ts honning
150 g fullkornsmel(sammalt hvete grov)
450 g hevtemel
2 ts salt

Rør alt godt sammen, men gjerne for hånd.
(Bruk digitalvekt og null ut etter hver ingrediens, så sparer du oppvask)
Dekk med plast og sett på kjøkkenbenken, 8-12 timer

Sett ovnene på 250* vamluft/270* vanlig
Sett en plate nederst i ovnen for å beskytte når du kaster inn vann.

Bruk 2 ss og «scoop» opp 12 rundstykker som du skubber av med den andre våte skjeen.
Sett dem inn når ovnen er varm, miderste rille, og kast 1/2 glass vann inn i ovnen på den nederste plate.
Stek i 15-1-20 ,minutter. Følg med.

Avkjøl på rist og ikke skjær i dem før de har kjølnet litt.

Såååå gode!!
Her kan du for eksempel sette deig før du går på jobb,
steke når du kommer hjem, og har du noe godt pålegg er dette super-enkel klubbmat!

#langtidshevet #langhevet #rundstykker #oppskrift #video #enkel #klubb #klubbmat

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.