Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg er verifisert. På instagram!! Endelig fant jeg løsningen. | MinMatgaleVerden

Jeg er verifisert. På instagram!! Endelig fant jeg løsningen.

God morgen


Jeg har lenge hatt lyst til å reklamere for bloggen min på insta.
Du vet, de som kan legge til link og «sveip opp»

Det er visst bare noen som får det,
de med mange følgere kanskje?

Eller….de som er VERIFISERTE!!

Jeg søkte litt rundt,
og vips, på you-yube forklarte en søt ung gutt meg hvordan dette skulle gjøres.
Han hadde piercing i nese og øre, og regulering både oppe og nede.

Men han var enkel å forstå, engelsk og pen i tøyet.

Så jeg fulgte alle hans anvisninger,
kopierte og limte inn, åpnet HTML, bokser og kryptiske tegn.

Og vipps! Der var jeg verifisert, med en blå runding og «hake» på profilen min!

«Yeeessssss!! Endelig!!! Jeg klarte det!!»

Men så oppdaterte jeg profilen, og den blå rundingen forsvant….

Hva…??

Jeg sjekket telefonen, hadde jeg fått «legg til lenke-tegnet?»

Nei, ingenting!

Jeg gikk inn igjen på videoen med gutten. Han sa ingenting om dette.

Så gikk jeg ned på kommentarene.

«It worked, but when i refreshed my profile it dissapeared» en kommentar fra en jente.

«Oj, akkurat som meg jo!», tenkte jeg.

Og så kom kommentaren under:

«Hahaha, it`s a prank!!»

Og det var det!

Jeg er slett ikke verifisert!
Og jeg får fremdeles ikke legge til linker i min historie på instagram.

Jeg burde vel skjønt det ikke var så enkelt…

Og jeg burde kanskje ikke latt meg lure
av en gutt med regulering både oppe og nede!

#verifisert #instagram

7 hendelser på “Jeg er verifisert. På instagram!! Endelig fant jeg løsningen.”

  1. he he ,nei ting skal ikke være enkelt,slike ting er ikke for mitt hode iallefall,du får høre med guttene dine,kanskje en av dei kan hjelpe :)) lykke til om du forsøker igjen.Og kos deg når frodith kommer på besøk

  2. Hm…nei det skal ikke være så lett :-/ Jeg driver liksom de få gangene jeg er på Insta og reklamerer litt bare med skrift om bloggen…Ser veldig halvveis ut… 🙁 Men nå er jeg jo på Facebook… 😀 ikke at det har tatt bloggen til noen svimlende høyder akkurat 😀 ha-ha Ikke så farlig.. Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.