Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg kommer til å bli så jææææævla tynn!! | MinMatgaleVerden

Jeg kommer til å bli så jææææævla tynn!!

God morgen.

Ja! Du kommer ikke til å tro det!

Sommerkroppen 2018 er i boks!

Den er omtrent allerede klar!

Ja, altså den KOMMER til å bli klar. Bankers!!

Alt ordnet seg nemlig i går kveld.

Og det kan jeg takke min kjære Toyota Avensis for!

I går, når jeg kjørte fra teater og ut på motorveien kom det et skikkelig:

PPPPPFFFFFFFHHHHHHHHHSSSSSSHHHHHHHHHH!!!

Og så ble bilen veldig rar….

Jeg måtte, med hjerte i halsen, kjøre av motorveien,
stoppe bilen på et busstopp og gå ut for å se.

Det var mørkt.

Det regnet.

Det blåste trollkjerringer! (Trollkjerringer som lo ond latter)

Siden radiatoren har vært gjenganger-problem,
og jeg sikkert burde fylt vann for noen dager siden,
åpnet jeg panseret og begynte fylle vann fra flaskene jeg har bak i bilen.

Har du prøvd å fylle vann i radiatoren mens det regner hunder og katter og blåser trollkjerringer??

Tro meg! Det SUGER!

Men en hånd måtte jeg holde i panseret,
så det ikke skulle vrenge seg av og blåse avgårde,
og med den andre fylte jeg vann,
som skvettet og blåste alle andre steder enn ned i hullet!

Men etter to liter vann skjønte jeg at noe ikke var helt som det skulle,
og under bilen så jeg vannet komme ut igjen!

Jeg tror jeg har sprengt hele radiatoren jeg!

Med hjerte i halsen,
flere fyllestopp,
og clutchen inne så jeg kunne renne lange strekk,
kom jeg meg hjem,
med en litt varm motor….

I dag skal jeg gå hjemmefra litt over seks.
Og nå skal jeg gå til jobb hver dag.

ER DU KLAR OVER HVOR TYNN JEG KOMMER TIL Å BLI??!!

Årets slankekur er altså: Føkk opp bilen så du må gå.

Da blir du nemlig tynn!

#årets slankekur

6 hendelser på “Jeg kommer til å bli så jææææævla tynn!!”

  1. Du ser veeeldig tynn ut allerede på det bildet. Ikke noe flere sprengte biler på en stund, sier JEG!! Ha en fin dag, og ta deg litt kake <3 Klemmer <3

  2. dette hørtes ikke godt ut,hadde dere vinden som vi hadde så var det iallefall ikke en hyggelig opplevelse og med regn i tillegg ,ja da skjønner eg deg,ufrivillig slankekur hi hi ,det skulle jeg også hatt

  3. Åh, det hadde jeg trengt, for jeg er langt ifra sommerkroppen, hehe. Problemet er at jeg leverer og henter pjokken på skolen, før og etter jobb, og han trenger ikke å bli tynnere enn han er. Kanskje jeg skal parkere bilen på skolen, og gå derfra, hm…..Det er ca 10 km da, men kan jo sykle når det ikke er snø. Det skal jeg tenke på! 😀 Du har forøvrig sommerkroppen inne allerede nå da!

    1. Takk 🙂 Jo, ingen dum idè det der. Da MÅ du jo gå tilbake og, siden bilen står der…og 10 km x 2 hver dag står det respekt av :)Sykkel er jo genialt på fine tørre veier, og de kommer jo snart 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.