Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Marinerte kyllinglår. Enkel marinade, saftig smak. | MinMatgaleVerden

Marinerte kyllinglår. Enkel marinade, saftig smak.

Jeg laget en liten film i går,
på hvordan jeg marinerte mine kyllinglår.

Se den på min instagram: Min Matgale Verden

Med litt appelsin ble dette en veldig god miks.

Tre kyllinglår, rå.

ca 3 ss soya saus
ca 3 ss rapsolje
2 ss rårørsukker
2 ss chiliflak
1/2 kinesisk hvitløk
1 liten bit fersk ingefær
1 stilk vårløk
1/2 sitron(saft)
1/2 appelsin (saft + litt finrevet skall)
et par klyper salt

Riv hvitløk og ingefær fint.
Ha alt i en dobbel brødpose e.l.
Legg i kyllinglår, gni litt inn og la dem marinere noen timer i kjøleskap.

Stekes 180* ca 45 minutter (Avhengig av størrelsen)

#middagstips #marinade #kylling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.