Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Minner. Å skru tiden tilbake | MinMatgaleVerden

Det hadde vært fint å skru tiden litt tilbake.

God morgen.

Det hadde vært fint om min far fremdeles var en ung kjekkas med kinnskjegg.

Og ikke den gamle skrøpelige varianten han er nå.

Det hadde vært fint om Mormor fremdeles var her.
Selv om hun hadde vært veldig gammel nå da.

Det hadde vært fint å kle seg ut og gå nyttårsbukk med brødrene mine.

 

Selv om jeg egentlig spiser nok snop som det er!

Det hadde vært fint å vært ung igjen,
fersk og helt i starten på livet.
Spesielt siden det da er helt innafor å gå med skikkelig korte kjoler!
Nå må jeg jo passe på at skjørtelengden passer seg for en på 40+

Og hva er det med den midterste broren da??
Som står der og LATER som om han nyter synet av juletreet?

Han ville bare være med på bilde han.
Linselus!

Det er mye som hadde vært fint,
men det meste er bra som det er!

#minner

 

 

 

10 hendelser på “Det hadde vært fint å skru tiden litt tilbake.”

  1. Jeg er glad jeg er der jeg er på en måte jeg også, selv om 35 kunne jeg nok helst vært litt lenger 😀 Men særlig yngre enn det ville jeg faktisk ikke vært.. Men hadde vært fint om mamma hadde vært litt yngre og jeg fremdeles kunne kledd lårkort uten å måtte ha tights 😉

  2. noen ting i livet savner jeg,livet det ruller og går ,jeg har det etter forholdene bra ,men jeg skulle så gjerne hatt tilbake faren min da,koslige bilder fra din barndom da

  3. Noen ting savner man jo såklart og mennesker <3 Av ting savner jeg aller mest midjen som liksom fordufta plutselig, men jeg leter ennå og har ikke gitt helt opp heller. Synes akkurat nå er aller best for det meste 🙂 ha en nydelig vårdag <3 Ps: her synger fuglene alt <3 godklæmme

  4. Det hadde vært fint om jeg hadde hatt den samme energien jeg hadde før. Og om mine foreldre fortsatt hadde levd og vært friske. Men alle gode minner er mye verdt de også 🙂
    Livets gang <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.