Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Mine nye hatter. Men er hatter moderne? | MinMatgaleVerden

Mine nye hatter. Men er hatter moderne??

Jeg har en greie med hatter for tiden, og mine tre siste kjøp ser du her.

 

Leopard….kan passe til skinnjakken fra Søder og de brune veskene mine.

Crazy pink! Elsker denne, passer til nesten alt, spesielt lys dongeri.
Og perfekt til den hvite fuskepelsen.

Alle disse fant jeg på HM, og de var på salg.
Og er det salg, ja da kjøper jo jeg!
Denne tror jeg må følge med på ferie gitt.
Sånn at Gubben kjenner meg igjen i mylderet av pene damer i syden.

Jeg pynter også hatten på jobb så snart det byr seg en anledning,
påske, jul,
eller sommerfest!

Her fra årets sommerfest, servering av punsj!

Og skal man i båt er jo hatt et must!
MED snorer, så den ikke flyr avgårde.

Og skal man bade tidlig på året, passer det jo og godt med hatt.

Hatt er kult!
Og skal tro om det ikke blir min greie,
gamle kjoler fra loftet og hatter!

Lurer på hvor eksentrisk jeg kan bli før Gubben går av hengslene???

Men er det morderne??
Med hatt??

I MIN verden er det ingen tvil,
men i den vanlige verden?? Anyone??

#hatt

Vil du se en boblevideo?

Bobler bobler bobler

Den er uklar, og hele slutten er ikke med.
Argh! Jeg blir så TRØTT på at jeg ikke forstår og FÅR TIL det der altså!!!
Fan!

6 hendelser på “Mine nye hatter. Men er hatter moderne??”

 1. caps er moderne for de yngre, hatter ser eg mest hos bloggere og ………eldre damer og noen menn

  Eg fordrar ikkje ting på hodet,en av sjeldenhetene er hette på jakken når det blåser/regner og ofte ikkje engang da…

  men du kler jo hatter og er det innmari viktig om det er moderne? Hvorfor folk til stadighet skal henge seg opp i hva som er mote og trendy og moderne har eg aldri forstått,men eg blir heller aldri en fasjonista eller.en som går med hatt, eller på noen toppliste innenfor noe som helst innen klær og sånn…så eg er mer gjør det deg glad, trives du, liker du det og er det behagelig..bruk det <3

  1. Joda, jeg skrev jo det, at hatter er moderne hos MEG akkurat nå, 😀 men greit å vite om det er moderne sånn ellers og 🙂 <3

 2. Aner ikke om det et moderne 😀 Jeg er fin med mange hatter, men capser er jeg dårlig på 😀 Den rosa din er herlig knæsj 🙂 Gøy med hatter er det hvert fall, og parykker 😉

 3. sist jeg var hos yngsta mi på 27 år sa hun att slike hatter var moderne nå ,og hentet en maken til den bredbremma du har kjøpt bare att hennes var i ull,så ja hatter er vist helt inn nå så bare kjøp du,skal prøve å finne meg en slik bredbremma eg og ,men først må eg finne en butikk som har :=)

  1. Ah, så greit å høre, og en på 27 er midt i blinken. Hun vet hva som gjelder. Da vandrere jeg videre med hatt. Håper du finner en fin en, HM har mange, det var der jeg kjøpte mine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.