Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Årets ferie. Hvor skal vi og hvor var vi? | MinMatgaleVerden

Årets ferie. Hvor skal vi, og hvor var vi?

God morgen.

Det er tre arbeidsdager igjen til ferie.

Det er to treningsdager igjen til ferie.

Det gledes

Jeg har bestilt oss en uke i Burgaria.

Sist vi var på ferie sammen var for to år siden
i Albania.

Reisebrev fra Albania,

Og når jeg nå hentet den linken til Albaniaferien,
ser jeg at det var i 2015.

Jeg vet jo jeg var alene på ferie til Gotland i fjor.

Gotland – Større enn du tror

Men hvor i alle dager var vi da i 2016??

Har jeg gått glipp av en hel sommer??

Det er greit med pc,
bilder 2016 ga svaret på ferien 2016.

Det var det året vi kjørte til Oslo,
bare Gubben og jeg.

Vi var på Norway Cup,
jeg skrev artikler for Åsane tidende,
Gubben så på kamper.

Her var bilde fra Pers Hotell på Gol.

Der jeg gikk alene til frokost kledd som dette,
og latet som jeg var en kjendis.
(Legg merke til korken i vinduskarmen)

Kjendis i spisesalen

Det var faktisk veldig morsomt.

Det er altså tre år siden vi var på ferie sammen,
hele familien.

Å som jeg gleder meg.

Vi reiser ikke før på mandag,
for til helgen blir det fest og moro.

Nå må jeg bare kravle meg igjennom disse tre siste arbeidsdagene.
Og orke to treninger til.

Puh!

#ferie

2 hendelser på “Årets ferie. Hvor skal vi, og hvor var vi?”

  1. kjekt å glede seg til ferie og Bulgaria er et deiligt valg :=) jeg må gå her hjemme 14 dager til og vente på mannens ferie,men da blir det en reise i Norge i bobil og hvor ferden går for oss er der solen befinner seg :=) ha en fin fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.