Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 boblefrokost | MinMatgaleVerden

Rosa, boblende start på ferien. Boblefrokost!

Fin start på ferien,
boblefrokost i hagen.
Video av åpningen ligger på Instagram,
følg meg gjerne der : Min Matgale Verden

Mormors gamle duk,
i mormors gamle hage.

Ristet loff på mormors gamle asjett,
røde bobler i håndlaget glass fra Gotland,
og bobler kjøpt av Gubben.

Og selv om Mormor nok ikke helt hadde smaken for bobler,
hverken til frokost eller andre tider på døgnet,
liker hun nok selve konseptet,
frokost i hagen.

Og jeg koste meg.
Første dag av ferien.
Kunne ikke blitt bedre start!
Rosa boblende start på ferien.

#ferie #bobler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.