Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg blir så forbanna! | MinMatgaleVerden

Jeg blir så forbanna!!

Det var litt kjipt kjente jeg,
å oppleve all inclusive på den måte jeg gjorde til frokost.

For nå fikk jeg virkelig se hvordan mennesker kan forsyne seg og «bruke» konseptet på feil måte.

Jeg skrev jo innlegg om dette tidligere i dag,

All inclusive charterferie, for og imot

og det var «heldigvis» før denne frokosten.

Jeg opplevde altså en familie på fire,
et par, litt eldre enn Gubben og jeg,
med to barn, en jente og en gutt,
på rundt 14-16 år.

De okkuperte et bord beregnet på 8,
og dette bordet fylt de med mat!

Damen og mannen hentet hver sin stabel med brødskiver,
7-8 pakker smør og pålegg.
En skål med 5-6 hardkokte egg,
før damen gikk og hentet, ikke et, men TO fat med TOPP på,
fylt av muffins, kake og butterdeigskaker.

Sønnen og datteren hentet hvert sitt fat med pannekaker.

Når jeg reiste meg og gikk,
hadde gutten spist en pannekake,
og på fatet foran ham lå det 5 sammenrullete pannekaker med nutella. 5!

Da fikk han to brødskiver av stabelen til moren,
og et fat med pålegg.

Det var så mye mat på det bordet, spredd utover,
og før jeg gikk så jeg mannen pakke alle smørpakkene inn i en serviett.

De skulle han muligens ha med hjem??

Hvordan skulle de spise alt dette??
Og de hadde altså oransje all inclusive bånd,
det var bare  3 timer til lunsj.

På bordet bak dem satt en mann på min alder med en forkjærlighet for de trekantede arme ridderne de har til frokost.

Så han hadde laget seg et fat, med antagelig 7-8 halve trekanter med arme riddere.
Og på et fat foran der igjen, med haug,
lå det antagelig 7-8-9 halve trekanter med arme riddere på et annet fat.

Han spiste i vei.

Men da jeg gikk, lå det en serviett over det ene fatet, og mannen så ganske kvalm ut.

Virkelig??

Skal vi LESSE på med mat fordi det er gratis??

Og ja, klart jeg tar litt for mye av og til jeg og,
og kanskje noe jeg ikke liker,
men jeg OVERDRIVER da ikke på denne måten,
sånn at personalet må KASTE mengder av mat ,
som folk bare LESSER på fordi det er gratis!

Helt seriøst.

Det er jo dette som gjør at man får all inclusive opp i halsen.

Det er jo dette som gjør at ting går galt her i verden.

Når vi slutter å tenke rasjonelt,
når vi blir så opphengt i at vi har betalt for noe,
at vi har KRAV på det!

De er akkurat det samme som dem som utnytter systemet til det fulle,
og da tenker jeg hjemme i Norge og,
ikke fordi de har bruk for det,
men fordi de har KRAV på det.

Åh!

Jeg blir så forbanna!

#allinclusive

 

10 hendelser på “Jeg blir så forbanna!!”

 1. Vi er veldig lite sjarmerende når grådigheta i oss tar fullstendig overhånd. Jeg er vel mer som deg (av og til blir magen mett før øynene), men har aldri oppført meg slik som de personene du beskriver her. ALDRI!! Det er ekkelt og trist å se slikt.

 2. Utrolig merkelig oppførsel…eg har værtg på Aruba all inclusive og merket ingenting av denne albueoppførselen du skriver i ene innlegget -ei heller å lesse på med mat og ta et digert bord som du skriver i dette.

  Folkene spiste og oppførte seg helt normalt -vi var der i Januar og det var bare litt over halvfullt,men alikevel…utrolig digg variert mat på buffeten og null knuffing og slossing 🙂

  Eg anbefaler hvertfall all inclusive -genialt å slippe å lete etter resturanter og trakke i evigheter og alle kan spise hva de vil 🙂

  1. Ja absolutt deilig å slippe lete etter restaurant! For det er styr. Og alle er så klart ikke sånn, det var bare denne ene frokosten jeg virkelig reagerte. Og pannekake-hysteriet da 🙂

 3. jeg er helt enige med deg,en kan godt vise litt bordskikk og folkeskikk når en er ute og spiser,skjønner ikke att planen er å feite seg opp i ferien ,nei da er det bedre å forsyne seg flere ganger og spise opp alt en har lagt på fatet sitt

 4. Man spiser kanskje litt ekstra når det er sånn, men å hamstre er jo bare tull når alle måltidene er all inclusive. Idag snakket jeg med ei venninne som jobber på Kiwi, og der er det noen faste kunder som møter opp kl 9.00 når de halvpris-merker varer som snart går ut på dato. De kaster seg over varene og plukker ut det meste, og det er ofte kunder som ikke har så dårlig råd heller.

  1. Oj, ja de halvpris-diskene liker jeg og, men jeg står ikke klar og hiver meg over dem. For det trenger jeg ikke. Men finner jeg, så kjøper jeg. Blir litt feil hvis bare de med spisse albuer skal få alle godene ja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.