Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Du hilser vel?? | MinMatgaleVerden

Du hilser vel!!!???

Har du opplevd å kjøre på en smal vei,
møte motgående trafikk,
stoppe og gi vei til motgående bil,
og så få

Ingenting!!!!!????

Ikke et lite vink, ikke et takk, ikke så mye som et lite NIKK engang.

Ja??? FRUSTRERENDE, sant??

Oppvokst som jeg er,
innerst på en smal vei,
har jeg dette i blodet.

Vi hilser ALLTID.

Vi anerkjenner ALLTID den andre bilisten.

Ikke bare når jeg blir GITT plass til å kjøre,
men også når den kjørende bilisten hilser og takker,
vinker eller nikker jeg alltid tilbake.

Vi anerkjenner hverandre og skaper  god atmosfære.

Gubben kan være litt «sjossete» der,
og har innimellom GLEMT å hilse.

Da hilser jeg FOR ham, i frustrasjon.
Og en gang var han så uheldig å si ordene:

«Ja, med de HAR jo vikeplikt, for de har hindringen på sin side

Og det er helt riktig det, sånn er trafikkreglene.

MEN DU SKAL DA FOR FAEN
HILSE PÅ DEN ANDRE BILISTEN LIKEVEL!!!

Gubben la seg fort flat da han så jeg nærmest eksploderte i sete ved siden av.

Jeg har gjort det til en vane å «oppdra» andre ikke-hilsende bilister.

SER jeg at de ikke viser tegn til å hilse når jeg har stoppet for dem,

Ja så hilser JEG først, og skikkelig OVERDREVENT.

Og så klart, jeg banner og kjefter på dem, men det hører de jo ikke,
de er jo kjørt forbi.

Det er ikke som den gang jeg trodde jeg var sperret ute,
bak en diger lastebil som skulle losse isolasjon i timevis,
og satt hysterisk inne i bilen og rev meg i håret og slo i rattet.

Helt til jeg så rekken av arbeidere som så på meg,
og gjorde tegn til at det var god plass å kjøre på innsiden…..

Så pinlig!  Og der sto fire arbeidere og kikket på meg!

Det er smale veier her ute på hytta også,
og jeg hilser i øst og vest,
eller, jeg har ikke møtt så veldig mange biler egentlig.

Men det er altså ikke noe som gjør meg så eksplosjons-artet og sint,
som når du stopper og legger til rette for at motgående bil får kjøre fritt,
og så får du for pokker ikke et lite NIKK til takk en gang.

Da kjenner jeg for å løpe etter bilen,
få den til å stoppe,
dra mannen ut (joda, det er mest sannsynlig en mann) 
spytte han i ansiktet og sparke han i balla.

Og er det en dame
ville jeg dradd henne ut etter håret ,
og skubbet henne ned i grøftekanten.

Jeg har ikke voldelige tendenser sånn til vanlig,
men akkurat denne oppførselen bringer tydeligvis frem det verste i meg.

Og jeg har ikke tenkt over at det var akkurat DETTE jeg ville gjort,
det kom automatisk,
her jeg sitter med morgenkaffen og kjenner sinnet koke!
For jeg blir skikkelig SINT av å skrive om dette!!

Flaks for Gubben at han sover fremdeles 😀

#hils!

9 hendelser på “Du hilser vel!!!???”

  1. Herlige bilder 😀 Tok du dem på mårrakvisten 😀 Hi-hi. Ja, heldig for Gubben at han sover, og han bør jammen hilse når han våkner 😀 Vi trenger litt sånne folk som oppdrar litt, sånn at ikke verden går helt av skaftet. Men helst uten så innmari mye «vold» 😀

    1. Hehe, ja de voldelige tankene vet jeg ikke helt hvor kom i fra 😀 Ja det var mårra-bilder, og jeg ble ganske hissig der jeg satt alene, hehe

  2. Jeg også hilser eller takker med et nikk eller tar opp handa eller noe slikt..helt selvfølgelig for meg..mannen er nok ikke såååå nøye på det :)) Og jeg har banna og steika for meg sjøl inne i bilen en del ganger også..
    Kule bilder til en artig og voldsom (voldelig)historie..hehe.. God helg og klem fra meg <3

  3. Nå måtte jeg trekke på smilebåndet 🙂 Men jeg skjønner veldig godt hva du mener. Jeg smilte bare av din eventyrlige innlevelse i en hjertelig forbannelse av,, ja, av det ja 😀 Nå har vi farta att og frem på smale Lofotveier i to uker, hvor det er avkjørsler for forbikjøringer. Og til og med nyasfaltert enkelte steder, med skarpe asfaltkanter. Men de aller fleste hilser,, jeg hilser alltid, er jeg ganske så sikker på 🙂 Men i mårra bærer det hjemover, på veier med to normale filer, en i hver retning 😀 God helg,, «vinker&hilser»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.