Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 På Kafè i brukt truse. | MinMatgaleVerden

På kafè i brukt truse!

Vil du se hvor jeg sov i natt??
Jepp.

Bak i bilen.
I sovepose, på en madrass!

Det var Gubbens idè,
at sånn i tilfelle,
kunne vi jo ha en madrass bak, og to soveposer.

Bare sånn i tilfelle.

Men dette ble jo så klart så spennende,
at vi begge nok var ganske giret på å prøve å ligge i bilen.

Samtidig ble jo planene litt forandret,
for siden Frodith ikke er hjemme, er 1 dag i Oslo nok for meg.

Og da ble det viktig å komme ganske nærme Oslo i går kveld,
sånn at vi fikk hele dagen til å boltre oss.

Jeg i byen, Gubben på Ekeberg.

Natten i bilen var slett ikke verst.
Litt spennende.

Jeg forventet jo å våkne av at en gjeng slemme mannfolk sto utenfor og glodde på oss, at de rev opp dørene, (som var låst), og at de sto på taket og pisset på takvinduet, (som vi hadde stengt!) at de voldtok, ranet og drepte oss!

Gubben så på glipen i vinduet,
og tenkte på den gassen som var så populært å bruke for å rane folk nedover i Europa for noen år siden.

Så kom der flere biler på rasteplassen,
de slo på alarmen flere ganger,
så det var et sværa leven før vi kunne sove.

Men så sovnet vi, godt,
våknet klokken seks, og sovnet igjen, våknet ikke før klokken åtte!

Da var det på høy tid å kjøre til byen,
stoppe på bensinstasjonen, kjøpe kaffe, gå på do og pusse tenner.

Nå sitter jeg i byen på kafè,
og like her borte ligger yndlingsbutikken min,
Fretex Gruenerløkka.

Jeg skal Shoppe,
Gubben ser fotball,
Livet leker!

Helt til jeg kom på:

At trusen jeg har på,
er den samme som i går!!

 

Heldigvis skal jeg shoppe,
på bruktbutikk,
og der er de jo vant til at ting er godt brukt…..

#ferie

 

2 hendelser på “På kafè i brukt truse!”

  1. Samboeren og jeg lå i bilen oppe på Ekeberg engang. Det pleier å være bruktmarked der hver vår og høst, som går over to dager, og denne ene gangen ville vi ha med oss begge dagene. Kos deg på shopping! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.