Det begynner å bli en stund siden,
men denne har jeg laget mange ganger og kan gjerne gjentas.
Nå har jeg laget Chicken salsa burger,
Og den gikk rett hjem!!
McDonald – eat your heart out!
Enkelt og kjapt med kjøpebrød og kjøpesalsa idag,
jeg har jo vært på jobb!
Tortillachips og engelsk majones (som egentlig er amerikansk…..)
Gutta og Overnattingsgjesten + gubben var fornøyd!!
Jippi, så bare glem det MD!! ;0)
(men guttene er der nok før jeg vet ordet av det igjen, sukk;0))
Jeg laget krydder og melblanding,
ca 1 dl mel, 1 ts cumin 2-3 ts grillkrydder, 1 ts kvernet pepper,
1 ts knipesalt ca 1/2 ts kajennepepper.
Lag og en skål med 1 pisket egg, og en skål med grilljermel.
Skjær så kyllingfilèt i tynne passe store biter.
Vend i mel, dypp i egg og vend i grilljermel.
(og ja, du får svære kjempeklumpefingre til slutt;0))
Stek de på varm panne med margarin på begge sider så de får sprø skorpe.
Etterstek de i ildfast form i ovn på 180* ca 10-15 min.
Varm brødene i ovnen, smør salsa på bunnen og majones på toppen.
Jeg brukte SantaMaria sweet red chili salsa og Hellmanns majones.
Den salsaen var skikkelig god!!
Legg kylling på salsaen, isbergsalat og to-tre flak tortillachips.
Lokket på og spis!!
Men du må lage en god del!!
De forsvinner nemlig fort!!
Jeg brukte de små slider brødene fra rema,
samt noen vanlige til de litt større bitene,
enkelt å justere selv når man skjærer opp!
#chickensalsa