Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jammen er jeg heldig! | MinMatgaleVerden

Jammen er jeg heldig!

La oss bare ha en ting klart.

Jeg er heldig!

Og jeg skal slett ikke korrigere på det.

For jeg har det helt fantastisk.

Men hvorfor har jeg det så bra??
Hvorfor er jeg så heldig??

Jo nå skal du høre:

I dag har jeg fri! Midt i uken! Jammen er jeg heldig!

(Jeg skal jobbe hele helgen)

Jeg er ikke psykisk syk.

(Jeg er ofte deprimert, men ikke deprimert nok.)

Jeg er ikke tykk.

(For jeg trener og holder meg i form, men magen er mye større enn den var!)

Jeg kan ta permisjon uten lønn noen dager.

(Men må unngå å sløse med pengene)

Min far er «bare» gammel.

(Men han er også veldig syk)

Så jeg er heldig. 
Men av og til blir jeg lei av alle som skal påpeke hvor heldig jeg er!

(Enda det er en god ting det, misforstå meg rett.)

Som om jeg er født kongelig med en sølvskje i munnen.
Og som at de selv, er så fryktelig uheldig.

For hvis jeg snudde på alt,
og brukte dagen på å klage over:

At jeg må jobbe hele helgen,
at jeg er deprimert,
har fått for stor mage,
at jeg ikke kan kjøpe akkurat det jeg vil,
og at min far er så syk.

Da hadde jeg ikke vært like «heldig».

Men jeg setter fokus på det positive,
på at jeg har to dager fri midt i uken,
at jeg akkurat i dag er psykisk sterk,
slank nok til det en genser kan skjule,
kan kjøpe det jeg vil (på Ikea)
og på at min far klarte seg fint gjennom operasjonen i går.

Så ja, jeg er heldig. Og jeg kjenner meg heldig.

Men det betyr ikke at du er uheldig…..

#heldig ? Eller bare #positiv ?

Tror det er rett før jeg blir en livs-coach nå jeg!
For nå er jeg visst så klok at jeg vet ikke hvor jeg skal snu og vende på meg. 😀

6 hendelser på “Jammen er jeg heldig!”

  1. Det høres ut som att du er heldige ja,jeg er også heldige.Nå har jeg hatt familie fra usa på besøk i en uke og når jeg hører hvordan folkene der borte har det,ja da er alle vi i norge heldige

  2. heldig, positiv, optimistisk, flax…alt kommer an på hvordan man ser det og oppfatter det. Får man noe man ikkje forventer føler man at man hadde flax….eller at man er heldig.
    Ser man ting fra en viss vinkel er man ofte positiv eller optimistisk.
    To mennesker kan oppleve de samme tingene og sitte igjen med ulik oppfatning….den ene kan fremdeles fokusere på hva som ikkje fungerer i livet sitt og føle seg uheldig og mislykket og at livet er urettferdig…mens den andre kan være lykkelig og ser bare de gode tingene i livet sitt. Så det handler ikkje om hva som skjer,men hvordan man tar det som skjer i livet vår….om vi er heldig, har flax, er lykkelig eller optimistisk.

    Det er så mange ting i mitt liv som kunne gjort ting veldig lite kjekt,men om eg fokuserer på dem istedetfor det som er flott, fantastisk, kjekt, super, magisk…..så ville livet vært grått og trist.og rimelig pyton…men ser man det med andre øyne er eg rimelig heldig og ganske lykkelig og jammen flaksen <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.