Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben skal få ny jobb! | MinMatgaleVerden

Gubben skal få ny jobb!

Det slo meg i går,
og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før.

Men skjebnen vet nok hva den gjør,
og det var nok ikke tilfeldig at det var akkurat Fotballfrue
som ble plukket ut til å være en av bloggerne i bloggerne.

Det var for å få meg til å forstå.
For å få meg til å se likheten.
Til å endelig  skjønne mitt neste karrière-hopp.
Ikke bare for meg,
dette gjelder GUBBEN og!

Fotballfrue er blogger på fulltid,
og siden mannen hennes er tidligere fotballspiller,
har han tatt fotokurs, og fungerer nå som hennes fotograf!

Perfekt!

Jeg SKAL BLI blogger på fulltid,
mannen min, AKA GUBBEN, er aktiv fotballsupporter 
(For det blir man jo aldri for gammel til)
men nå bør han ta et fotokurs og fungere som min fotograf!

Perfekt!

Det er jo DETTE som skal bli livet vårt!

Det gikk opp for meg i helgen,
da Gubben faktisk fungerte som fotograf.

Et lite kurs, så er han der.
For noen år siden lot jeg han knapt ta i kamera,
bildene ble borti staur og vegger,
men nå er han ganske habil fotograf,
og har fått god trening i å filme bobleåpning.

Jeg har ikke spurt han enda,
men altså,
er ikke dette drømmejobben da??

Spørsmålet er bare om jeg bør skifte bloggnavn,
fra Min Matgale Verden til:

Fotballsupporterfrue!

#nykarrière

6 hendelser på “Gubben skal få ny jobb!”

  1. Ja, det må jo være drømmejobben! 😀 Han synes sikkert ikke det er så nøye hvor mye han tjener, bare han får fotografere deg. Han ser jo ut til å trives siden han tar så bra bilder, og trivsel er viktig på jobben. 🙂

  2. Du kan jo starte fotballsupportfrue også! Et par timer på kurs og gubben kommer til å bli den supre fotografen. Bloggen din kommer til å nå nye høyder. Jeg håper du har tatt navnet, for ellers kan noen andre snappe det nå som du har lansert et supernavn 🙂 Nå blir du nok rik og berømt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.