Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Shopping i Praha. | MinMatgaleVerden

Shopping i Praha.

Det startet i går,
og det kribler fremdeles i fingrene etter mer.
Mer shopping, flere klær, sminke, ting,
jeg vil kjøpe mer!

Kjøpe kjøpe kjøpe!

Jeg har til nå kjøpt tre jakker.
En bukse
En liten veske
Hatt, bikinitopp, skjortekjole, støvletter sokker….

Åh! Det var så GØY!

Og jeg hadde selvsagt bruk for alt sammen!
Som du så fra første bilde var jeg i helt nytt antrekk i går kveld.
Og finnes det noe bedre enn å kle seg opp i helt nye klær??

Jeg skifter også antrekk i tide og utide,
her frokostantrekk i går

Mens jeg i dag kjørte en mer kulturell variant,
bluse fra Toscana og fløytespill.

Det er sol ute,
det er bare å få på seg noen nye klær,
før vi drar ut og nyter livet.

Håper noen butikker er åpne…..

6 hendelser på “Shopping i Praha.”

  1. skjønner aldri hvorfor du gidder pakke med så mye når du reiser på shopping 😀
    Eg pleier dra med nesten tom koffert, bare det mest nødvendige og så handler eg underveis, da slipper eg å slite meg ut og ha overvekt med hjem igjen 😀 selvom DET har skjedd også selvom kofferten var tom ved utreise og kun håndbaggasjen var full 🙂 Eg handler jo bøker, hudpleie, hårpleie og klær og te…..spesielt i England 🙂

    gleder meg til å se mer av the shoppingcraze

    1. Jeg må ha antrekk til å gå ut med og, og synes det er gøy å ha flere kombinasjoner og bruke klær. Hotell er nemlig et perfekt sted for sånt. Et antrekk til frokost, shoppingantrekk, ut og spise antrekk. For jeg kjøper jo ikke hele antrekk, jeg kjøper deler som jeg setter sammen selv, og det er litt av gleden ved hele shoppingen 🙂 Hudpleie har jeg kjøpt en del av ja, og det er tungt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.