Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Shopping i Praha. En hatt til alt? | MinMatgaleVerden

Shopping i Praha. En hatt til alt?

Jeg kjøpte en hatt i Praha.
Hatt er hot for tiden,
og for meg som ofte har dårlige hårdager,
og som ellers elsker hatter og bruker det uavhengig enhver trend,
er dette glimrende.

Hatt. Antrekk.

Jeg er på vei fra en okergul til en brun periode.
Med fine innslag av grønt.

Men i Praha tok det brune over.
Ganske greit, siden det passer perfekt til alt det gule jeg har,
og til mitt «høstfargede» hår.

Denne brune hatten passer perfekt til flere av mine jakker.

Perfekt til min høstfargede pels,
som jeg kjøpte for uendelig mange år siden,
på et «pop-up» lagerutsalg i byen.

Til skinnjakken jeg fant på second-hand-sjappen på  Söder. (Stockholm)
Her passer også mine nye boots inn!

Fin til den semskede korte jakken jeg kjøpte i Gdansk.

Til den rosa kåpen fra Gdansk, sammen med den rosa vesken jeg kjøpte nå.

Og til den bruke kåpen fra Sara, kjøpt i går i Praha.

Hvilken synes du den passet best til??

Er du et hattemenneske??

#hatt #shopping #praha #antrekk

3 hendelser på “Shopping i Praha. En hatt til alt?”

  1. Tøft med hatt for de som liker det. Jeg synes denne hatten passet fint til den gule jakken og til skinnjakken. Er det ikke i høst det er så om med cord også? Dermed følger jo du helt med i tiden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.