Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg skal på fest! | MinMatgaleVerden

Jeg skal på fest!

God gammeldags fest på lokalet.

Med alkohol i pose!

Gjett om jeg gleder meg!

Antrekket for dagen blir altså kjole kjøpt i Praha.
(HM)
Og topp fått av Frodith.
Sko også fra samme Frodith.

Hun ligger forresten på oppgradert hotellrom i byen,
og prøver å akklimatisere seg etter dager på hytta.

Sjekk ut hotellrommet HER

Ps. Det ble sort strømpebukse i dag,
for dette skjørtet var så kort at jeg ikke kunne bøye med uten fullt innsyn.
Da er en sort litt tykkere strømpebukse tingen!

Og i posen skal jeg selvsagt ha bobler!

#party

 

6 hendelser på “Jeg skal på fest!”

  1. Se eer ja,, velberga fra villmarka og ut på fest,, sukk.. savner de gode gamle «gammeldansene» vi kalla det for , på lokalet 😀 Lykke til 😀 psst,, glemmer av og til og legg inn navn og sånn.. men skitt au 🙂 Er vel kjennelig på språkføringa 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.