Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Er jeg avhengig? | MinMatgaleVerden

Er jeg avhengig?

Det er hårfine skiller,
mellom det å være avhengig,
og det å bare hygge seg!

Og nå kan jeg ikke skrive «Hygge seg»
uten å høre Haugesund-stemmen fra Ex-on the Beach.

Enda Godt Gubben kommer hjem i dag,
så vi kan «hygga oss» litt.

Men tilbake til avhengighet.

Etter at vi var i Praha var det stopp!

Helt stopp!
Fullstendig tørke!
Jeg var mett, full, forsynt og fint ferdig med shopping!

Klesskapene buler.
Det er faktisk ikke PLASS til mer!
(Og da begynner Gubben gnålet om at jeg må kaste ting!)
(Jeg HATER å kaste)

Men så en dag «falt» jeg innom Ebay.

Og før jeg visste ordet av det,
hadde jeg bestilt både det ene og det andre.
Mye av det andre og enda mer av det ene!

I to dager klikket jeg inn bestilling etter bestilling.
Og kjente ilingen i magen med tanke på hvordan postkassen min skulle fylles.

Så var det stopp!
Jeg tok meg sammen.
Og på bytur med Hoa kjøpte jeg ingenting!
Jeg var ikke interessert en gang!

Helt til kvelden,
da jeg skulle på show,
og røk på en Phungfolk-genser!

Men den var mest kjøpt fordi jeg elsker Sigrid og Lisa,
og fordi de gir meg så mye med sin podcast.

Likevel.

Det virker som at jeg har litt problemer
med å stoppe shoppe!

Men NÅ er det stopp!
Nå MÅ det være stopp!

Eller burde jeg begynne på julegavene kanskje.
Julegaver til meg selv?

#shopoholiker

4 hendelser på “Er jeg avhengig?”

  1. Jeg har også store vanskeligheter med å kvitte meg med ting/klær. Når de ikke er så pene lenger, så brukes de til hverdags og blir kastet når det har blitt for mange hull. Ellers tar H&M imot brukte klær, og de trenger ikke å være hele heller. Du får en rabattkupong for hver pose du leverer.

  2. en dame kontaktet meg på finn ang noe eg sku gi bort, hun jobber opp mot flyktninger. kaste klær tror eg ingenting på,men kanskje du kan donere til noen som trenger. Og nei da mener eg ikkje fretex, eg mener de som TRENGER.
    Kan sette dere i kontakt med hverandre om du vil etterhvert 🙂

    Eg og samlet på ALT før og shoppet masse,men eg har haugevis med klræ med merkelapp på fordi eg bare bruker de samme klærene og orker ikkje lengre ha masse ting i tilfelle..bedre med plass 🙂 <3 klemmeting

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.