Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Det går fint. Jeg er vant til sånt fra gamlehjemmet!» | MinMatgaleVerden

«Det går fint. Jeg er vant til sånt fra gamlehjemmet!»

Du skjønte det vel,
at jeg gikk på noen «gammeldame» smeller i går?

Seff!

Enda så ung jeg prøver å være,
smeller jeg i fella gang på gang!

Det startet da jeg skulle kjøpe meg en øl.

Vi får billig øl når vi står stand up,
og er det noe en gammel gnien kjerring liker,
så er det da billig øl!

Når jeg skulle betale så det vitterlig ut som det sto 55 kroner på skjermen.

Og en «ungdom» som meg
tar ikke frem brillene fra «brillehuset» i damevesken når jeg skal betale.

Så jeg slo inn 55 jeg.
Ingen tips her nei!

«Håh, nei, det må man gjøre seg fortjent til,
uansett hvor billig det er!»

(Sånn fungerer nemlig gammeldamehjernen)

«Beløp er for lavt!»

Sto det på skjermen,
i betalingsterminalen,
som samtidig PEP høyt i forargelse!

Og så måtte jeg beklage med gammeldame stemme,
om hvor dårlig jeg så uten briller,
til oppgitt bartender,
som måtte betjene gammel gnien kjerring.

«Det står 59 kroner…»

Så flaut!
Ikke bare var det billig øl.
Gammel dame ville ha det ENDA billigere!!
Og IKKE tipse!

Det gikk ikke bedre da jeg skulle ta betaling i døren,
og måtte laste ned en app på telefonen min.

Etter å ha prøvd uten,
måtte til slutt brillene opp fra vesken,
og selvsagt fomlet jeg sånn at de falt på gulvet,
så der sto jeg med rumpa i været og lette etter brillene.

Som en halvblind gammel gås.

Når jeg beklaget til komikeren
som ventet på at jeg skulle få lastet ned denne appen
og komme i gang med betalingen,
sa han tørt:

«Det går fint.
Jeg er vant til sånt fra jobben min jeg!»

Han jobber på gamlehjem.

Just saying!

#gammeldame #gammeldamesyndrom

12 hendelser på “«Det går fint. Jeg er vant til sånt fra gamlehjemmet!»”

 1. He-he, det er da du skulle gått rett på scenen og dratt noen gammeldame-historier 😀 Hi-hi. Men spørs på alderen på publikummet, jeg hadde garantert hylt av latter 😀

 2. uff da hi hi ,men jeg synes jeg ser deg krype rundt på gulvet etter briller,min svigermor fomlet på gulvet etter sine i går,men hun er 86 :=) og brillene hadde samme farge som teppet.Trasigt å ikke se skikkelig ,jeg er iallefall der jeg ,ser 0 og niks uten briller

 3. Hehhheheheh ler 😀

  Herlig innlegg – og sånn er det………. vi er på vei………. iiiik men jeg ser ennå det meste UTEN briller heheheheh nesten iallefall :_D

 4. eg skjønner ikkje det, hva er hang upsen med å nekte seg selv å se? Du stresser øynene, går på feil kino, betaler for lavt og bruker masse tid på til slutt å måtte lete de frem alikevel?

  Siden eg har sett dårlig hele livet og vært både brilleslange og *linselus* så forstår eg det ikkje. Eg ser elending og sier det til alle så eg får hjelp om eg står fast om det er mikroskrift på et produkt eller søvskrift eller noe annet tulle.
  Eg har tilogmed briller utenpå linsene mine når eg leser fordi mine linser er kun pluss 6.50 og synet mitt er plus 7.15 og det fins ikkje
  Øyner kan slite med å tilpasse seg og bli overbelastet ved å ikkje bruke briller eller linser når det trengs. Fex om et øye ser dårligere enn det andre jobber det ene øyet mer.
  Man kan få hodepine, røde slitne øyne, myseøyne og masse unødvendig rynker mm..
  ta på deg brillene eller bruk linsene dine, handler om komfort, ikkje om image 😉
  har du bare litt dårlig syn er jo en kjapp tur opp med brillene greit nok det. Ellers leste eg at å bruke for hly styrke på billigbriller er farlig for synet, så eg skal sjekke mine hos optiker neste gang om de ret styrke, for eg og kjøpte de via nett. smask på kinnet <3

  1. Jada jada 😀 Liker å sette det litt på spissen da vettu, Og all den tiden på å rote frem de brillene! 😀 Men om oftest har jeg dem tilgjengelig, selv om jg av og til later som at jeg ikke behøver dem 😀 klem

   1. du er en fining du <3 Ja men bruk brillene din når du trenger 😀 klemmeting i bøttevis du har jo bursdag <3 <3 <3

    ps eg måtte be 3 ganger om hjelp i dag på jobb da eg ikkje kunne lese HAHAHAHA 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.