Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Følelsen av å være på feil plass! | MinMatgaleVerden

Følelsen av å være på feil plass!

Å føle av man ikke hører hjemme.

Å være malplassert.

På HELT feil plass!

Har du kjent på den følelsen??

Vel, den kjente jeg på i går.
Når jeg var på jobb.

Og det er jo et merkelig sted å føle sånt.
Men jeg var forkjølet.
Ganske syk faktisk.

Men jeg tenkte det kom til å bli bedre.

Det ble jo ikke det.

Det ble bare verre.

Og jeg følte virkelig at «her burde jeg ikke vært!»

Så i dag er jeg ikke der.

Jeg er hjemme.

På sofaen.

Og her blir jeg til jeg er frisk!

Eller litt bedre i hvert fall.

 

8 hendelser på “Følelsen av å være på feil plass!”

  1. det høres ut som att du bør holde deg hjemme ja,særlig siden du jobber med mat,masse god bedring til deg

  2. :-/ det er sååååå kjedelig med forkjølelser og tett nese 🙁

    Hiv inn på med sitron-vann – ingefær – honning og ja…… du vet 😀

    God bedrings klem!

  3. Uffda, så kjedelig de var at du ble syk. Ekkelt å føle at man burde vært et annet sted. Men nå er du på rett plass, mot et friskere deg. God bedring 🙂

  4. God bedring tvillingen min, du må holde deg hjemme litt nå. Vi kan bli syke vi også vet du, og da BØR vi være hjemme. Så smitter vi ikke andre heller 😀 Håper du har blitt litt bedre i løpet av dagen 🙂 God klem uten smitte <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.