Påfyll på jobben. DET er viktig det!

En inspirerende dag!

I går var vi på inspirasjonskurs med jobben.
Vi har fått nye eiere på Åstveit Helsesenter,
og de nye eierne vil ha fokus på MAT i 2019!!

Og jeg kom til himmelen.
Ikke det at vi ikke har laget god mat før.
Men å drive på i samme gamle tralten år etter år,
er ikke noe for meg.

Jeg liker forandringer,
jeg liker at det skjer noe nytt!

Og nå skjer det!

Selveste Ryfylkekokken, Frode Selvaag, (som også samarbeider med Arne Brimi) 
Jobber sammen med Læringsverkstedet, (som er de nye eierne våre)
og har for barnehagene utarbeidet «Et godt måltid»

Han er opptatt av at maten skal være ekte, ren og smakfull.
At vi skal koke kraft, bruke mye fisk.
God norsk mat, utført moderne og i tiden.
At vi skal ha menyer etter årstidene, bruke råvarer i sesong!

Høsesalat med syltet rødløk.

Byggotto. Risotto laget med byggryn.
Norsk og sunt. Med den gode kraften fra hønen og aromasopp.
Samt flak fra en lettdampet torskefilet

Hjemmelaget majones, salat og bakte tomater, steinbitkaker, klippfiskboller og bakt sei.
Med hjemmebakt brød!


Grove vafler, og syltetøy uten sukker!

Jeg ble inspirert.

Og gleder meg til å lage nye smaker på jobb.

Påfyll på arbeidsplassen.

DET er viktig det!

Please follow and like us:
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.