Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Limbo. | MinMatgaleVerden

Limbo.

Blir man liggende litt i Limbo,
sånn mellom død og begravelse?

Ikke bare den som er død,
men også vi som er rundt?

Vi som går og venter på å få bli ferdig.

Som skal ta valg og avgjørelser,
skrive, snakke og finne frem gamle minner.

Slitsomt, men også veldig fint.

Venter den døde også på å bli begravet?
Eller han han allerede funnet fred?

Jeg tror min far har funnet fred,
Han var så avslappet og fin,
da vi så han dagen etter han døde.

Fredelig.

Jeg har ikke helt funnet fred.

Jeg kjenner det på kroppen når jeg skal slappe av.
Før har jeg alltid vært en racer på å «power-nappe»

La meg på sofaen og sov 20 minutter. Ding!

Nå klarer jeg ikke helt å slappe av.
Kroppen slokner ikke på 1-2-3

Den er i beredskap, klar,
tankene kverner og sangene vi sang for han på dødsleiet surrer konstant i hode.

En rar tid dette.

På tirsdag skal han begraves.
Det kommer til å bli en vanskelig,
men også veldig fin dag.

Avslutningen.

Limbo.

Mellom død og begravelse.

 

13 hendelser på “Limbo.”

 1. Han har fått fred i de siste håndtrykk og klemmer de siste toner når dere sang 🙂 Føler med dere i denne tiden. Gode tanker og klem fra meg <3

 2. Dette er et par av de versene jeg skrev når min bror døde. Tar sjansen på å dele de med deg 🙂 Klem <3

  Et lite glimt av et øye som tårer.
  Et smil av godhet som aldri sårer.
  Et liv ebbet ut når kroppen fikk nok.
  Men minnene lever, de døden ei tok.

  Et lys skal skinne i høstens tid.
  Et minne om det som er forbi.
  Et lys som varmer i sinn og hjerte.
  Et lys som lindrer den tunge smerte.

  Lønnetreet kjenner sin tid.
  Når høsten er inne den gjør sin flid.
  Farger sin drakt og tar farvel.
  Som solens glød når det lir mot kveld.

 3. Denne tiden mellom er merkelig, og Limbo er en god beskrivelse. Begge mine foreldre har reist fra denne verden, og jeg husker at jeg gikk i en boble fram til begravelsen. Klarte ikke å slappe av, men natten etter var det som om jeg fikk fred og sov i mange timer.

  ❤️

 4. sånn er det,det er ingen god tid,men gjennom det må en,jeg hvet jo hva dere går gjennom,jeg miste jo min far også i romjulen,fred får du nok ikke før begravelsen er over,godt du har søsken,det blir litt enklere da

 5. Det er vondt og det er sorg, og det er likevel viktig at man får tiden til å tenke. Komme gjennom. Jeg tenker masse på deg om dagen <3 God klem til deg min venn <3

 6. Jeg husker godt denne følelsen… Når min far døde for noen år siden hadde jeg akkurat lest en bok hvor det sto «når et gammelt menneske dør er det et helt bibliotek som brenner». Og det har jeg erfart i ettertid. Alt jeg ikke lenger kan spørre ham om, han visste jo ALT! Tenker på deg og sendervarme klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.