Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Tenk at jeg SA det! | MinMatgaleVerden

Tenk at jeg SA det!

Jeg hører det oftere og oftere.

Jeg sier ting som «gamle damer» sier!

Har jeg mistet kontroll over hjernen?
Er det sånn det er å bli gammel?

Det var i lunsjpausen på jobben.
En sykepleier kom inn med en stilig veske.
Litt «dingledanger» og fin i fargen.

Og før jeg visste ordet av det sa jeg:

«Gu for en GØY veske!»

En GØY veske??
Tuller du??

Jeg rødmet umiddelbart og skammet meg langt ned i matpapiret.

Hva pokker er det som er GØY med en veske da??
GAMLE DAMER, bruker benevnelsen gøy om ting!

Og nå kjenner jeg på behovet igjen.

Behovet for å utbryte:

«Jaja, det er i begravelser vi møtes!»

Akkurat sånn som GAMLE MENNESKER lirer av seg i tide og utide!
Ja, Gjerne når begravelser frekventeres da.
Og dem blir det jo flere og flere av, jo eldre man blir.

Vi var sammen med litt av slekta nordifra i går.
(Noen av dem bor vitterlig bare på Askøy)

Og vi hadde en veldig koselig kveld.

For det er nå vi møtes.

Når det skal være begavelse.

Og jeg må passe meg.

For ikke å bli hun «gamle» som løper rundt og sier

«Nei GU for en GØY veske du!
Ja, det e jo i begravelser vi møtes vet du!!»

Det orker jeg bare ikke!

 

8 hendelser på “Tenk at jeg SA det!”

 1. Ja det er bare sånn det er 🙂 Ja, unntatt det med veska. Jeg bruker aldri ordet «gøy». Passer liksom ikke helt inn. Da blir det kanskje heller «artig». Gode tanker 🙂

 2. Hva skal man eller si? Fancy meeting you here ? Man kan og si kjekt å se dere selvom det er under triste omstendigheter…

  Eg har vært gammel siden eg var 23…for det sa eg da eg mistet mamma og sist eg sa det var da pappa gikk bort i mai….eller forresten eg sa kan vi ikkje slutte å møtes kun i begravelser .

  At ting er gøy, er mye bedre å si enn at ting er sykt eller sjukt eller insane eller sick som yngre folk sier….makten i orden tenker eg….ikkje rart mange unge er nett det..syke…nei la oss si gøy la det bli moderne igjen <3 så gøy det blir <3

  1. Haha, da stemmer jeg heller for bruken av «sjossete». Den prøver jeg å få innført igjen. for jeg er nemlgi litt sjossete 🙂 Var forresten og kjøpte jojobaolje i dag, og kakaosmør, så nå skal jeg lage min egen ansiktskrem 🙂

 3. nåja en kan jo si fin veske eller stilig veske,og i begravelse er det lov å se det var hyggelig å se dere,lenge siden sist :=)

 4. Sånne ting sier IKKE jeg altså 😉 Skulle tro jeg var veldig ung 😀 Ha-ha.. Nei, vi får «strø» om oss med KULT etc.. Det er jo veeeeeldig IN, he-he..Not.. God klem <3 Sender en liten "by-gave" i morgen 🙂

  1. Haha, du ER så ung! Ja morsomt når vi fremdeles tror det vi sa da vi var ung, fremdeles er kult 😀 Åååå, så deilig å ha noe å glede seg til <3 du er skjønn altså <3 klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.