Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 SEX-drømmer som er litt skuffende…. | MinMatgaleVerden

SEX-drømmer som er litt skuffende….

Du vet sex-drømmer.
Tipper vi har dem innimellom,
alle sammen.

Når du våkner,
litt flau over hva du holdt på med mens du sov!

For ofte er de litt på kanten,
de involverer gjerne fremmede mennesker,
eller noen du såvidt har møtt,
de er litt frekke,
og veldig spennende.

Det VAR min sex-drømmer også.

Men i det siste må jeg si de har vært litt skuffende.

Og misforstå meg rett,
kanskje ikke skuffende er riktig ord,
mer litt kjedelig og forutsigbart.

For det ER jo litt trasig når mine egne «spennende» sex-drømmer,
skal handle om en og samme mann,
og når denne mannen,
er den jeg har vært gift med i snart 20 år!

Gubben!

Det sier vel noe om at det er på tide han kommer hjem fra Nord snart!

Men altså,
LITT mer spenning i sex-drømmene må det vel være lov å ønske seg?
Eller?

5 hendelser på “SEX-drømmer som er litt skuffende….”

  1. Jeg drømmer stort sett om sånne praktiske ting jeg..hehe.. Blir fint å få hjem mannen da så kan dere ligge SAMMEN i badekaret.. mener ikke LIGGE sammen altså.. hehe.. Kos deg med dagen videre 🙂 klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.