Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Fra fest til gråt på yogamatte! Livet svinger. | MinMatgaleVerden

Fra fest til gråt på yogamatte! Livet svinger.

I går var det Parodigrandprix fest.
For på mandag er det audition til årets PGP.

Og jeg er nervøs. Veldig nervøs.

Der er nemlig 17 bidrag påmeldt.
Rekordstor oppslutning.

Noe som igjen gjør at det slett ikke er plankekjøring å komme seg til finalen.

Og i går var vi ute for å mingle,
kjenne litt på spenningen,
snakke med de andre deltakerne og gjengen i crewet.

En koselig kveld.

I dag tenkte jeg at jeg skulle starte dagen med litt yoga.

Få en god start på dagen.
Ordne opp litt i hodet mitt.
Satt på diffuseren med nellik, kanel og citrus bliss,
en god og trygg duft å utføre yoga til.
Det skal være trygt og godt dagen derpå.

Det endte  selvsagt med at jeg satt på
den der jævla yogamatten og gråt.

For når vi, Adriene og jeg, (Yoga with Adriene på You tube)
satt i «child-pose» på slutten,
og skulle våkne som en blomst som møter våren.

Akkurat da strømmet solen inn gjennom vinduet rett på meg.

Inni meg veltet det fram.

Og jeg endte i gråt på yogamatten.

Jeg er virkelig ustabil for tiden!

Nå skal jeg gå på tur med Bonnie,
men jeg skal høre podccast hele tiden,
jeg tør rett og slett ikke være alene med hodet mitt.

For hodet mitt er helt ute og kjøre!

Hva skal du bruke denne deilige søndagen til ?

8 hendelser på “Fra fest til gråt på yogamatte! Livet svinger.”

 1. Gråt har ulike grunner og de kan forløse stress i kroppen. Samt sorg, glede, sinne osv.
  Eg ser gjerne en trist søt flm om eg trenger grine litt -er bare sunt <3

  Gjør Yoga og grin i vei du <3

 2. Ja følelse kan svinge fort di.. Håper du kommer deg litt mer «på plass «i deg selv…du er jo med på veldig mye virker det som/og har jo nylig mista faren din. .og stress gjør jo noe med følelsene også.. Men moro å være med på ting man synes er gøy også da 🙂 Stor klem til deg<3

  1. Ja det er der det blir så vanskelig. For jeg vil jo så gjerne gjøre morsomme ting. Men må vel innse at jeg må ta det litt rolig innimellom. Takk, og god klem tilbake <3

 3. Det er vel når man får satt seg ned og kjent litt på seg selv at gråt kommer, både blid gråt som for å møte våren, og litt trist gråt for alt man synes er vanskelig,uforutsigbart, litt mye.. Tror du sikkert bare trenger å gråte litt. Jeg burde jammen gjøre det litt innimellom jeg også, for jeg er spent som en fiolinstreng i dag… Og har en uke som sier stress. Jeg må være frisk hele uka, men uka etter tror jeg jammen jeg skal ta meg en dag fri om jeg får… 😮 God klem til deg min venn <3 Skulle ønske du bodde her i byen. Tror jeg vi hadde hatt godt av 🙂

  1. Ja du har nok rett i det. At jeg bare trengte gråte litt. Og jammen burde vi bodd i samme by ja. Hadde vi absolutt hatt godt av. Ikke noe god følelse når man går en sånn uke i vente. Håper du får fri uken etter, behøver litt fritid, Klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.