Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Da har jeg lært det. | MinMatgaleVerden

Da har jeg lært det.

Sånn,
da har jeg da lært det.

Jeg MÅ blogge tidlig på morgenen.
Hvis jeg utsetter,
som i dag,
for jeg følte ikke jeg hadde noe vettugt å skrive om,
faller gjerne alt i fisk.

Det er om morgenen jeg har orden på hjernen.

Nå sitter jeg i sofaen,
glad og fornøyd.

Så mange fine mennesker det finnes i verden.
I dag ble jeg kjent med to nye.

Mer om det i morgen.

Livet akkurat nå er utrolig deilig.

Gubben er på vei hjem til meg,
jeg drikker et glass utrolig god vin.

Takk Monixs, nydelig bursdagsgave.

Og jeg har hatt en veldig koselig kveld.

I morgen,
i morgen skal tastene løpe avgårde,
tidlig om morgenen.
Når jeg er Power-Woman!

Nå skal jeg sove 🙂

Gubben får komme når han kommer.

4 hendelser på “Da har jeg lært det.”

  1. natta,skriver vel best om morgenen jeg også,mest for att jeg da er alene,om kvelden sitter jo mannen her med meg,nå ligger han så da kan jeg lese og komentere litt :=)

  2. Så koselig du har blitt kjent med to nye da 🙂 Ja, jeg glemmer bort alt jeg om jeg ikke gjør på mårran, for plutselig er jeg på jobb og ikke hjemme før kl 16 og er dårlig på å skrive i pausen…OM jeg skulle komme på det…Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.