Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Alt har en mening. | MinMatgaleVerden

Alt har en mening.

Og i det siste har det lagt seg til rette for meg.

Hvis du ikke fikk med deg «svaret» på gårsdagens innlegg,
om at jeg skulle være med i Farmen og Kakekrigen,
finner du det HER

For jeg tenker,
det var nok en mening i at jeg skulle gi meg med stand-up.

Men det måtte EN drittsekk til for at jeg skulle skjønne det.
Ellers hadde jeg ikke sluttet, for jeg liker ikke å gi meg.

Og for å ha det sagt,
jeg ser i diskusjoner etterpå at det ble mye fokus på den ene

«Hvem må hun suge for å lade Izettle»

Og at jeg ikke skjønte «sjargongen»,
ikke var innført i humoren.

Denne humoren har jeg skjønt
lenge før mange av disse komikerne ble født!

Det var ikke selve kommentaren som var problemet.
Hadde den blitt sagt mens noen var behjelpelig mot en nykommer på dugnad.
Hadde den blitt sagt mens noen giddet å snu seg og se meg i øynene,
istedenfor å slenge en hånd over skulderen og hilse på meg,
for tredje gang!
Hadde den blitt sagt i en inkluderende samtale.

Så hadde det bare vært en kommentar jeg hadde oversett og ledd av.
Det var ikke humoren som var problemet.
Det var å bli behandlet som ingenting som var problemet.

Men det var antagelig akkurat det som måtte til,
for at jeg skulle skjønne at jeg ikke kan brenne lyset i alle ender.

Så egentlig burde jeg takke den oppblåste komikeren den kvelden.

Og så Parodi Grand Prix.

Det er nok en mening i at jeg ikke skal legge tid og arbeid der heller.
Men kanskje skal jeg gå og se showet!

Likeså som det at vi kun er tre medlemmer i teateret.
Og det ikke blir noe action der fremover.

Livet skyver meg i en annen retning.

Og for meg og oljene,
som nå er blitt min pasjon,
legger alt seg veldig fint til rette…

Men jeg behøver altså et par «spark i tryne» for å skjønne.
For å forstå at jeg må fokusere på litt mindre,
for å oppnå mer.

Livet gir mening!
Og det er gøy å leve.

Nå skal jeg riktignok til tannlegen i dag da….
Men det er jo deilig når jeg er ferdig!

Jeg har kurs i Åsatun i kveld kl 18.
Kom kom og smak, duft og lær noe nytt 🙂

Tror du livet skyver deg i riktig retning?

5 hendelser på “Alt har en mening.”

  1. Ja, alt har en mening. Og i alle fall viktig å gjøre ting man blir glad av, og som gir og ikke tapper en for energi. Herlig at du har opptur med oljene <3 Klemmer <3

  2. Det er helt greit og både gi og få innspill på det aller meste. Men begge deler må jo gjøres som en verdi, eller konstuktivt, som det så pent heter. Det skal jo fremheve/styrke mottager, og ikke det stikk motsatte. Slik som jeg oppfatter denne »skittkastinga over skulder», er jo fullstendig uakseptabel. Det er jo et infamt forsøk på å fremheve seg selv med å »trø andre ned i dritten» – og til og med ikke tørre å ta konsekvensen av det. Men du er et flott og kreativt menneske. Ikke gi slipp på dine drømmer og ønsker. Oljene dufter og smaker sikkert helt fortreffelig 🙂 Men om en liten standup pirrer i magen din, så vær stille og lytt 😀 Lykke til 🙂

  3. jeg tror på det att livet har en mening for oss,og att det kommer når en trenger det mest,nå kan du bare kose deg og nyte dager med dufter av oljer og bakster :=) og jeg ønsker deg masse lykke til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.