Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Har du ikke begynt å pakke enda??» | MinMatgaleVerden

«Har du ikke begynt å pakke enda??»

Plutselig gikk alt litt for fort.

Jeg gledet meg til å dra på tur,
kjente jeg var litt spent,
tenkte litt på hva jeg skulle ha med.

Og BOOM!!

«Har du ikke BEGYNT å pakke enda??!»

Jeg reiser tidlig tirsdag morgen.
Alt må være klart mandag kveld.

Altså må jeg pakke i kveld,
etter jobb.
For i morgen, etter jobb, skal jeg rett i Åsatun og ha oljekurs.

Og hva skal jeg ha med meg?

Hadde de svømmebasseng på hotellet? Må sjekke.
Hvordan var det med transport fra flyplass? Må sjekke.
Oj, jeg skulle jo sende inn oljebestillinger før jeg dro. Må gjøres.

Og så var det disse antrekkene….
For jeg må ha ferdig kombinerte antrekk på plass.

Jeg får bruke tiden på treningssenteret før jobb i dag,
perfekt tid å tenke antrekk, mens jeg trener!

Jeg må jo være «fit» til Düsseldorf.

For på Tirsdag
drar jeg til Düsseldorf!

Oj som jeg gleder meg!
Bare jeg får pakket litt 😀

Har du vært i Düsseldorf?
Noen gode tips?

Og burde jeg kanskje reise med tom koffert 😀
Bilde fra turen til Gdansk med i fjor.

3 hendelser på “«Har du ikke begynt å pakke enda??»”

  1. Du er jo flink til å tenke antrekk, som kan kombineres også. SÅ du trenger bare 2 f eks, for kjenner jeg deg rett er du i gang med å handle på null komma niks. Og du trenger tom koffert!! Ikke sikkert reisefølge har plass til alt ditt vet du 😀 Ha-ha 😀 Herlige bilder fra turen vår. Lykke til med alle forberedelsene 🙂 Klemmer <3

  2. Dersom klærne du skal ha med er rene, så er pakking greit. Men dersom du kommer på at noe skulle vært vasket…upps. Jeg har ikke vært i Dusseldorf, så et reisebrev derfra håper jeg vi får. Tror snart jeg må begynne å tenke pakking jeg også, selv om det er to uker til jeg drar. På elvecruise 🙂 Har aldri prøvd det før… Lykke til med pakking, og riktig god tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.