Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg kommer aldri til å bli dement! | MinMatgaleVerden

Jeg kommer aldri til å bli dement!

Jeg hørte nemlig,
på en podcast så klart,
at hvis man var av typen som gjorde dette,
så var man ikke SÅ disponert for å utvikle demens.

Og den typen er jeg.
Så til de grader!

Unntagen når jeg er ute i bryllup og sånt da!

Jeg var nemlig overhode ikke typen natt til lørdag!

Og hvis du ikke har gjettet hva jeg snakker om,
så er det, ganske riktig, søvn!

Og i natt har jeg sovet så fantastisk godt!

Du vet når du våkner en time før klokken skal ringe,
og tenker,
ah, jeg er jo egentlig utsovet nå,
men så deilig jeg kan ligge en time til,
og så sovne igjen,
for å våkne 10 minutter før klokken ringer,
og allerede være igang med litt morgen-scroll når alarmen går.

Sånn var det IKKE natten etter bryllupet.

Alkohol + søvn funker ikke for meg!

Jeg drakk mye vann på slutten av kvelden,
og siden jeg skulle på jobb lørdag,
dro jeg hjem og var i seng litt over Tolv.
Flink pike!

Så våkner jeg halv to, av at jeg må på do.
Så klart, etter alt det vannet.

Vel i seng igjen, så får jeg ikke sove!
Jeg blir liggende helt til Gubben kommer hjem kl tre på natten,
og litt til, før jeg sover urolig til jeg skal på jobb kl 9.

Jeg måtte ha «power-nap» når jeg kom fra jobb i går!

Men i natt, ah, du verden så godt jeg har sovet.

Og det gjør jeg hver natt, så lenge jeg ikke fester.

Mye god søvn,
minsker faren for å utvikle demens!

Og siden jeg sover så godt hver natt, stort sett,
vil jeg altså ikke bli dement.

Godt å vite.

Hva med deg?

3 hendelser på “Jeg kommer aldri til å bli dement!”

  1. Utrolig godt å høre 😀 Jeg kan jo sovne stående, eller hvor som helst. Men hva vet man om den saken? Heldigvis akkurat nok så lenge man husker hva det dreide seg om 😀 Takk for mange artige innlegg.. ikke alltid jeg rekker så mye kommentarer 😀

  2. Hm…jeg sover en del dårlig for tida…det blir vel demens på meg da 😮 Men i natt har jeg tenkt å sove godt, for natt til tirsdag regner jeg med dårlig søvn… DU blir aldri dement, av flere årsaker 😀 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.