Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Det fantastiske livet mitt. | MinMatgaleVerden

Det fantastiske livet mitt.

Skal man egentlig ha lov til å  være så heldig?

Det har vært en strålende helg.
Og snakk om at vi var heldige med været!

For det første var vi heldige på fredagen,
for de vi skulle reise sammen med,
var jo mye kjappere avgårde enn vi var,
så vi havnet i kø,
mens besøket vårt måtte sitte utelåst på hytta og vente på oss.

Så heldigvis for strålende sol,
shorts og en kald en i kjølebagen.

Lørdagen ble også en fin dag,
ikke like mye sol,
og vi måtte tåle en liten regnbyge,


der vi satt i en lagune og spiste nykokt lunken krabbe med bobler til.

Når man sitter i en lagune, med nykokt krabbe og bobler til,
da tåler man en regnbyge.

Nå var det jo ikke sånn at det var SÅ godt å sitte der,
det var både ulendt og humpete,
jeg sklei til og med på berget og landet på rumpa,
men koselig blir det lell.

Og etter regnbygen hoppet jeg likegodt i havet,
for jeg hadde jo tatt med bikini og håndkle,
mens de andre tente opp et lite bål så vi fikk tørket meg.

Resten av kvelden satt vi ute med hytta,
grillet, hadde bål, hørte musikk, pratet og koste oss.

Ikke til langt på natt kanskje,
man blir trøtt av sjøluft og god vin.

Søndagen våknet vi til plaskregn.

Flaks at vi skulle hjem da.

Men er det egentlig lov til å være så heldig?

I natt fikk jeg svaret.

En barndomsvenninne jeg ikke har så mye kontakt med nå,
oppsøkte meg og spurte om vi skulle ta en lunsj sammen.

På veien til lunsjstedet fortalte hun at det var på tide jeg sluttet.

«Sluttet å late som om livet mitt var perfekt.»

Alle rundt meg hadde nemlig gjennomskuet meg for lenge siden,
og det ble bare patetisk når jeg åpnet bobler og latet som om jeg var lykkelig.

Jeg måtte skjønne at livet ikke var sånn,
ikke tro at jeg var noe annerledes.

Det var en spesiell drøm.
En rar drøm som satt i meg når jeg våknet.

For altså…. WTF??

Livet mitt ER helt fantastisk.
Det kommer til å forbli helt fantastisk.
Jeg skal fortsette og åpne bobler
og jeg skal legge det ut.
For jeg elsker livet mitt!

10 hendelser på “Det fantastiske livet mitt.”

 1. Ja, livet blir så fantastisk man vil ha det. Hvis man ikke har opplevd noe traumatisk, noe som er HELT spesielt som går inn i psyken ens, så KAN man ha et fantastisk liv. Jeg er helt enig. Man må ta tak selv og GJØRE det fint 🙂 Og det gjør du <3 Klemmer på vei ut døra <3

 2. hi hi ,det var litt av en drøm,heldigvis behøver vi ikke forholde oss til en drøm,men leve livet som en selv ønsker det.Synes helgen hørtes herlig ut,men det betyr ikke att jeg synes en regnfull sommer er ok,juni er forbi og juli bør gi litt mer sol og varme :=)

 3. Ja, livet er herlig, i alle fall når man bestemmer seg for at sånn er det ♥
  Og jeg misunner virkelig livsgleden din på dager jeg selv føler alt er bare leit. Men så synes jeg også det er kjekt når det popper opp et sånt bobleinnlegg, for da får jeg også lyst til det.
  Ikke så ofte jeg gjør det da, men jeg kan fortelle at inspirert av deg, har jeg altså et lite lager med bobler nå, som jeg av og til unner meg 🙂
  Tusen takk for at du er den sprudlende og glade damen du er ♥

  1. Åh, nå ble jeg glad. Tenk at du har blitt bobleinspirert <3 Og så bra at du finner glede i en "popping" selv når du er nede selv. Det sier mye om deg og, og er akkurat sånn jeg "kjenner deg" på blogg 🙂 Takk <3 Og i lige så <3

 4. Så bra der koste der til tross for regnet som kom..deilig mat da.. 🙂 Ingenting er vel bedre enn om folk er lykkelige og fornøyde med livet sitt..syns det er bedre å bli «smitta»av litt ekstra positivitet enn negativitet.. Klem og fin ny sommer-måned til deg <3 Annebe

  1. Ja det tenker jeg og. Og ja, ikke lov å bli sur for noen dråper, med så god mat 🙂 takk Annebe, og god klem tilbake <3

 5. Du skal gjøre nøyaktig som du vil og ønsker og har lyst til 😀 Det er du flink til og tro meg.. det kan faktisk smitte andre som tar seg selv alt for høytidelig 🙂 Livet og bloggen blir fattigere uten halvgale jenter som finner på de utroligste sprell. Men nå skal jeg ikke nevne navn,, ikke i det hele tatt 😛 😀 Peis på.. koser meg hver gang jeg smetter innom. Men ikke alltid jeg rekker å kommentere like mye 🙂

  1. Haha, nei nevn ingen navn 😀 Og Takk, for humoristiske og fine kommentarer, som gjør det hele enda litt artigere. At det smitter av seg håper jeg virkelig, og høytidelig, nei hvem orker det da ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.