Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Å opprettholde standard. | MinMatgaleVerden

Å opprettholde standard.

Vi kom hjem fra Kreta på fredags ettermiddag.
Laget hjemmelaget pizza til kvelds,
tidlig i seng og tidlig opp.

Full av kreativitet!

Jeg skulle tømme vitrineskapet (igjen)
For endelig var det noen som ville komme og hente galskapens skap fra 90-tallet!
Samtidig begynte jeg å tømme skapet med alle dukene.
Bakte brød og rundstykker.
Laget pikekyss med sitron og peppermynte til olje-intro.
Pakket ut av kofferter, vasket klær, og pakket i kofferten til olje-kurs igjen.

Jeg ser det litt bedre nå, når jeg skriver det ned,
at det måtte gå galt!

Hele familien måtte til for å få skapet ut og opp i veien
til en søt jente fra Voss med bil og diger henger.

Gubben reiste på hytten for å sjekke forholdene der,
mens jeg dro på olje-intro i Åsastun.

Det var bare 1 påmeldt,
og heldigvis en jeg kjente godt.

For maken til keitete, rotete og glemsk olje-intro skal du vel lete lenge etter.
Likevel ble det bra, og kanskje et nytt slags samarbeid på gang….

Jeg fikk bambus-tannbørste, og en vaskepung med hjemmelaget såpe!
Sjekk ut og følg EcoBoo på instagram
for tips og god inspirasjon til en hverdag med mindre plast! 

Vel hjemme så jeg på alt rot i stuen og resignerte.
Jeg orket ikke mer i dag.
Gikk tur med Bonnie og landet på sofa.
Gubben kom hjem fra Hytta, nesten enda mer utslitt enn meg.

Da kom jeg på en melding jeg ikke hadde lest.

«En liten spontan samling
med god mat og drikke i kveld??»

«Åååååhh….Neeeeeeeiiiii! «

Gubben og jeg så på hverandre med skrekk i blikket!

«Faen, no bli vi de gamle!»

kom det fra Gubben

For vi klarte bare ikke å mobilisere humør og energi til å gå på fest.
Men du verden så vondt i sjelen det gjorde.
Vi elsker jo disse samlingene og disse menneskene!

Jeg satt til og med og tenkte på instagram!
På at den festen hadde vært bra for mitt instagram-flyt!

«Faen!»

Og etter at feite hamburgere var fortært,
etterfulgt av sjokolade og snop.

Tikket det inn en ny melding.

«Blir dere med på bowling og øl?»

«Åååååhh……Neeeeiiiiiii!»

Gubben sendte svar, og fikk tilbake:

«Faen så gamle dere er blitt!»

Og der satt vi.
To gamlinger i hver sin sofa.
Brun og fin etter en uke på Kreta.
Hadde tatt oss godt ut i penklær.

Men uten energi til å gjøre noe som helst.

Tomt.

I en stue som ser helt bombet ut!

 

9 hendelser på “Å opprettholde standard.”

  1. He-he…Man bør jo ha LITT lyst selv også 😀 Trenger ikke ha noe med ALDER å gjøre spør du meg, for dere er jo ikke en dag over 30 noen av dere 😀 Er det noen av de andre som hadde festet hver dag i en uke kanskje?? 😉

  2. Å du Kjersti du Kjersti… Du var slett ikke kjeitete, det at du glemte litt og rotet litt tenkte eg var heilt naturlig, alderen din tatt i betraktning mener eg… Neida, vet du, det gjorde deg bare mer folkelig og DET er det eg liker med deg, litt vimsette og rar på en god måte! 😄👍🏻
    Og gjett om eg gleder meg til å ha idemyldrekveld med bobler en kveld! 👏🏻😉
    Fint bilde og takk for at du reklamerer litt for EcoBoo! 💛

  3. Noen ganger er det jammen godt å være «gammel»! En del av den «Gammel-biten» er jo at vi tør å si: I kveld trenger jeg å sitte hjemme i sofaen og glo- sjøl om vi vet at vi er litt «Ukule»! 🙂 Jeg liker sånt vimseopplegg! Er det for «glætt» så begynner jeg å kjede meg! 🙂

  4. Jaggu meg ikke enkelt å få med seg alt i dette heltiske livet og med den floraen av muligheter som finnes. Takk og pris at man har den muligheten å takke nei når sosialiseringa begynner å ta på kreftene 😀 Man skal ha litt tid til hverandre også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.