Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Blogging er UT! | MinMatgaleVerden

Blogging er UT!

Det blir ikke så mye blogging på meg.
Og det hjelper jo ikke at blogging er UT,
og You-Tube, Insta og Tik Tok er in.

Kanskje ikke så rart,
for i mai som kommer, har jeg blogget i 10 år.
10 år er lenge, på tide med noe nytt.

Dessverre er det jo ikke sånn at jeg lærte video-redigering i skolen.
Jeg lærte bare å skrive.
Skriving gjelder i blogg-verden,
men på You Tube bør man kunne videoredigering.

For tiden legger jeg altså ned mer arbeid på Instagram,
med videoer, oppskrifter og litt tekst.

For det er fremtiden,
og jeg vil gjerne være med i fremtiden.

Egentlig vil jeg helst være med på Love Island og jeg,
ja, hvis jeg kunne slippe gå rundt i bikini.
Jeg kunne gå med hot-pants.
For Hot-pants kommer tilbake nå i vår,
og jeg har et par liggende i skuffen min,
for jeg kaster som kjent ikke ting som jeg kan få bruk for.

Og jeg skulle selvsagt ikke finne kjærligheten,
jeg har jo Gubben,
men jeg skulle bli som en av de i Love Island UK,
(som er bedre enn den Norske versjonen,
men har du sett Love Island UK, skjønner du mer den Norske versjonen,
og den blir faktisk bra)

Jeg skulle komme ut av villaen,
slå på telefonen
og oppdage at jeg har 2 MILLIONER følgere på Instagram!!

De søker etter flere deltagere på Love Island,
men noe sier meg at jeg ikke behøver søke….

Hvorfor i alle dager var ikke Love Island oppfunnet når JEG var ung??

Og hvorfor kan de ikke lage et program,
hvor mennesker på min alder reiser til en villa i Argentina og spiller inn tv???

Vi behøver da ikke lete etter kjærligheten,
damer på min alder leter jo mest etter seg selv,
og sånt kan det bli bra tv av!

Vi kunne krangle om hvem som hadde den beste life-coachen,
hvor «mindfull» vi kunne være,
om hvor åpne vi var for åndeverden,
yoga-posisjoner,
slankekurer
og Vegan VS Vegetar.

Her hadde du fått mye drama for pengene.
Og er det noe vi vil ha på tv, så er det mennesker som krangler.

Gu kor gøy det er å se på!

Så ble det blogg-innlegg i dag,
uansett hvor upopulært det er.

Bare ikke si det til noen,
at jeg blogger,
for da får jeg kanskje ikke være med til Argentina!

6 hendelser på “Blogging er UT!”

  1. Du må for all del ikke SLUTTE å blogge, selv om det blir sjeldnere. Jeg liker så godt å ha deg her inne <3 og du SKRIVER godt da, det har du alltid gjort! Og du har ennå ikke prøvd å leve av bloggen, blogge fulltid mener jeg. Mulig du hadde ligget "øverst" og fått mye penger 🙂

  2. jeg koser meg på blogg,er ikke så opptatt av hva som er i vinden eller ikke ,jeg følger jo deg på instagram,men synes det er noe eget med blogg da,iallefall om en skal komentere,det er knotete på insta :=) håper vi ser deg her inne innimellom uansett eg da

  3. Uffda,, her er det skumle planer på gang skjønner jeg 😀 Men tanken din med det programkonseptet,, hørtes helt perfekt ut 😀 Men jeg skal vokte meg vel for å ramse opp hva som ikke fantes når jeg var ung 😛 den liste blir lang.. og .. lover.. skal ikke si til noen at du blogger 😀

    1. Haha, nei ikke si det! 😀 Ja listen over hva som skulle vært når vi var ung blir vel bare lengre og lengre 🙂 Får håpe det kommer NOE jeg ikke er for gammel for å melde meg på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.