Enkelt middagstips. Pastasalat

Jeg lager en lun pastasalat,
og jeg lager så mye at det( forhåpentligvis etter at Gubben har spist)
er nok til matpakke dagen etter til Guttene.
Derfor serverer jeg pasta, skinke og bacon for seg,
bogskinken er lunet, noe som gjør at skyen rundt smelter,
denne blandes inn i varm pasta og gjør pastaskruene smakfulle.
Sprøstekt bacon er alltid en vinner.

Restene fra helgens foccaciabrød ble sprøstekt i olje og noen biter hvitløk.
Salat, paprika, agurk, mais og rødløk var storfornøyd med besøket av den lune pasta, skinke og bacon.
Men fant seg fint i å være i egen skål til servering.
Og så tok fetaosten en titt  innom og, i min skål.

salat

En hjemmelaget dressing satte prikken over i`en
Hjemmelaget «1000 øyer» kan overhode ikke sammenlignes med kjøpevarianten!

Og den skal du få oppskrift på en annen dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.