Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hverdagstips. Søndag 21/2 | MinMatgaleVerden

Hverdagstips. Søndag 21/2

Når de fine tulipanene er på vei ut av vasen,
kan en lav skål,
eller en lampeskjerm som jeg egentlig tror dette er.
003(Gubben flytter på jobben, og fant denne lampeskjermen/skålen som skulle i bosset,
han hevder det er en skål,
jeg har mine tvil,
men okke som er den fin, og den gjør nytten!)

Bli et slags siste hvile for de søte blomstene.
Her kan de flyte rundt og skape glede rundt bordet.
Om Gubben og Guttene vet å sette pris på sånne gleder er vel litt tvilsomt,
men jeg liker det,
og tipset har jeg fått hos min svigermor,
som er litt mer bevandret i blomsterverden enn jeg er.008
F
ine farger.

2 hendelser på “Hverdagstips. Søndag 21/2”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.