Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Verdens beste muffins! | MinMatgaleVerden

Verdens beste muffins!

Jeg tror virkelig dette er verdens beste muffins jeg!
014

Så saftige og så gode!
Dette er røren jeg oppbevarer i kjøleskap,
og av den kan det blir all verdens muffins….med all verdens fyll….
Her hadde jeg marsipan som jeg rev på rivjern og hadde både inni og oppå.
Samt noen med sjokoladebiter.
009

Fantastisk gode.

Oppskrift på Verdens beste muffinsrøre – klikk her
Av den kan du lage både eplekake, rabarbrakake og altså, all verdens muffins!!

1 hendelser på “Verdens beste muffins!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.