Verdens beste muffinsrøre! Som kan brukes til kake og!

Her kommer oppskrift på en fantastisk kakerøre som kan oppbevares i kjøleskap flere dager.
Venter du gjester på fredag? Lag røren i dag, og muffins/kake på fredag!

Perfekt nå når rabarbraen snart er moden!!

Rabarbra og jordbærkake med vaniljekrem i.
blåbærmuffinsSaftigste blåbærmuffins ever!
Med denne røren har du muffins klar på 1-2-3 + steketid 🙂

Har du bringebær i fryseren smaker også det nydelig, sammen med vaniljekrem.

Oppskriften på røren får du her!

Muffins/kake-røre til all verdens kaker.

200 g mykt smør
50 g solsikkeolje/rapsolje
250 g hvetemel
250 g melis
250 g egg (ca 4-5 stk)
1 ts vaniljesukker
3/4 ts bakepulver

Rør smør og olje sammen, rør så i melis og rør hvitt. Sikt i hvetemel iblandet bakepulver og vaniljesukker, ha i eggene innimellom hvetemelblandingen, begynn og slutt med mel.
Rør godt sammen, jeg bruker kjøkkenmaskin og k-kroken her.
Ha røren i en sprutepose og lukk igjen.
Klipp hull på tuten og lag all verdens kaker på et blunk!

Holdbar i kjøleskap minst 5 dager.Ta den gjerne ut en time før bruk, så er den enklere å sprute.

Stekes på 165* (gjerne varmluft)  ca 20-30 minutter for muffins, 30-40 min for små kaker.
Bruk kakenål, her stekes på lav temperatur som gir saftig resultat.

Her en liten form med bakepapir og strimler av røre.
Ha på litt vaniljekrem.

Og et dryss av frosne jordbær i biter, samt rabarbra i biter som er rullet i brunt sukke og kanel.
165* ca 30-40 minutter
Gir en vidunderlig kake!


Rabarbra ass!

#kake #rabarbra #oppskrift #jordbær #muffinsrøre #kakerøre #enkel #kjøleskap #holdbar #saftig

Please follow and like us:
error

8 hendelser på “Verdens beste muffinsrøre! Som kan brukes til kake og!”

  1. Dette ser jo både lekkert og godt ut :)) Har rabarbra i hagen..men har flyttet den..så spent på om det kommer noe i år..eller jeg ser at det spirer så vidt..men om de blir noe fine får vi se :)) Takk for mye fin inspirasjon og fine oppskrifter <3

  2. Så praktisk å ha kakerøre i kjøleskapet. Muffins er godt, men kun når de er ferske. Dagen derpå kan fuglene få dem. Her er det jo masse muligheter, så denne skal jeg prøve 🙂 Tror det må bli muffins med bringebær først – nam 🙂

    1. Hei. 250 g egg er ca 4-5 egg. Kommer helt an på størrelsen, har du ikke vekt så ta 5 egg, men kanskje ikke de aller største 🙂 Ha i eggene innimellom-melet Har lagt det inn i oppskriften nå, så takk for du spurte 🙂 Lykke til, dette er min favoritt-muffins!

    1. Ja de kan fryses. Eneste er at muffinspapiret kanskje ikke blir like pent etterpå. En liten «freshing» i stekeovnen gjør susen 🙂 Ellers er jo røren super å ha i kjøleskap, kjapt å fylle former og steke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.