Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kroppen min vil melde seg inn i Ottar! | MinMatgaleVerden

Kroppen min vil melde seg inn i Ottar!

God morgen.

Kroppen min motarbeider meg for tiden.

Det er nå over en uke siden jeg var på trening sist.

Hver gang jeg tenker på å dra på treningssenteret,
hver gang jeg planlegger at

«I morgen!! I morgen skal jeg trene før jobb!!»
DSC_5345

Da blir jeg så merkelig slapp i kroppen.
Vårslapp.
Og så får jeg et så intens sug etter kake.
Kake og surmelk!
016

Dagen etter er jeg sikker på at jeg brygger på en farlig sykdom,
«så noe trening kan rett og slett ikke komme på tale….»

Jeg dropper treningen,
jeg spiser kake og drikker surmelk.

For man skal jo gi kroppen det den vil ha??

Det ser dårlig ut for sommerkroppen-2016

Jeg blir jeg rett og slett motarbeidet av egen kropp.

Det er vel like før kroppen melder seg inn i Ottar,
og nekter meg å fjerne hår under armene og!

Ha en treningsfri dag!

7 hendelser på “Kroppen min vil melde seg inn i Ottar!”

  1. hahahahaha det der høres akkurat ut som min kropp for den er helt lik når det kommer til trening 😀 I morgen er bestandig myyye bedre enn i dag tralalala gooodklæmme <3

  2. Å komme på gode unnskyldninger for ikke å trene er ikke så vanskelig. Det er jo så utrolig mange grunner til å utsette… Tror ikke du er alene der, og med sånne lekre kaker som du tryller frem så forstår jeg jo godt at kroppen skriker etter kake. Men kake og surmelk?

    1. Haha, ja det finnes utallige unnskyldninger. Jeg spiser kaken for seg, med te eller kaffe, og surmelken drikker jeg alene, eller med musli 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.