Hyttekake

Det skal være enkelt når vi er på hytta,
og da er denne varianten av en kake helt perfekt.

Her lager du røren ferdig hjemme,
har på sprøytepose og tar den med på reisen.
Kan oppbevares i kjøleskap minst 5 dager.

Jeg laget og vaniljekrem som jeg hadde på en annen sprøytepose,
oppskriften her delte jeg i to,
en pose vaniljekrem med på hytta,
og en pose vaniljekrem i fryseboksen, til en annen gang.
(Vaniljekrem i frysen på sprøytepose er helt genialt!)

Hos naboen stjal jeg to stilker rabarbra,
og da hadde jeg alt jeg behøvde for å lage en helt nydelig kake på hytta.
Uten styr og oppvask.

Film med fremgangsmåte ligger på Instagram eller facebookside: Min Matgale Verden

Oppskrift på muffinsrøren
(Som kan brukes til alle slags kaker)
Og som stammer fra Jordberpikene finner du her:

Oppskrift på muffins/kake-røre

Og vaniljekremen:

Oppskrift på vaniljekrem

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.