Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Beste Brownie jeg vet! | MinMatgaleVerden

Beste Brownie jeg vet!

Vi kom i snakk om brownie i går,
og den aller beste jeg vet er den fra jordbærpikene.
Rik og god sjokoladesmak,
tung og perfekt i konsistensen.
Den er nesten best om du lager den dagen før,
så får den stå og riktig sette seg,
noe som gir lekre biter med mørkt, saftig snitt!

Oppskriften ligger på min gamle blogg, HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.