Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Rumper før og nå! | MinMatgaleVerden

Rumper før og nå!

God morgen.

Hva har skjedd med dame-rumpene ?
Jeg mener ikke de voksne damers rumper,
men den nye generasjonens,
de som vokser opp nå.

Hvorfor går plutselig rumpene oppover?

På treningssenteret tripper den ene etter den andre unge jenta rundt med rumpa til værs!

Jo, de går OPPOVER!!

Og joda, jeg skjønner at de antagelig trener dem sånn,
men det fantes da vitterlig ikke sånne rumper «før i tiden»
(Som ikke må sammenlignes med det gamledager de eldre snakker om,
før i tiden var for et par år siden det, når jeg var ung!)

Jeg var en av dem med pen rumpe «før i tiden»
(Altså for et par år siden når jeg var ung,
veldig ung, jeg er jo fremdeles ganske ung)

DSC_4772Jeg kan fremdeles huske den gang jeg var i byen og hadde fått ny kjæreste,
jeg og noen venninner gikk litt foran ham og kompisene da han utbrøt høyt og tydelig:

«Kjersti! Du har ræv som en gud!!»

Sånne replikker glemmer man ikke!

Men med disse nymontens rumpene kan jeg vel være glad jeg allerede er vokst opp,
jeg hadde ikke hatt en sjanse mot oppover-rumpene!

Vel vel, verden er i endring, så også rumpene altså!

Ha en nymotens dag!

6 hendelser på “Rumper før og nå!”

  1. Bank-bank…her kommer jeg…. Jeg så lyset var på her inne ….
    I min verden er det «fremdeles» moderne med nedover-rumpe SÅH!! For det er det VI er vant til, både FØR og NÅ…Det med oppoverrumpe er ikke noe de har trent seg til, det er nemlig implantat!! De drar til Brasile hele gjengen, garantert…og kjøper seg en…Og at de gidder, for det er ikke moderne en gang…De har ikke fått med seg at de er NEDOVER som er på moten nå 😉 Ha en strålende dag min venn <3 klemmer <3

    1. Haha, herlig! Jeg er helt klart med på den trenden! La de bare dra til Brasil, vi bryr oss ikke 😀 klemmer<3

  2. Hm, kanskje det har kommet et nytt apparat på treningsstudioene som kun trener rumper? Jeg har igrunnen ikke tenkt så mye på det…. Implantat er jo også en mulighet ja, de putter jo inn sånt overalt snart. Nei, det enkleste er nok hengepupper og -rumper, og vi kan jo heise de opp med bh og truse så da blir det ikke så ille likevel. Ha en flott dag!?

  3. Skøytetrening gir slike rumper for det vet jeg for da jeg trente det fikk alle slike rumper men det var ikke in liksom da så jeg slutta før rumpa havna oppe på ryggen og etter det har ikke denne rumpa vært trent hahahaha ikke så mye i alle fall. Slike replikker henger seg nok fast 🙂 Goood helg fieste Kjersti og goood klæm <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.