Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Har du grønne eller hvite fingre? | MinMatgaleVerden

Har du grønne eller hvite fingre?

God morgen.

Jeg har ikke grønne fingre.
Mine fingre er hvite,
som av mel,
mel og deig.

Men når våren nærmer seg får jeg et slags grønt anfall.
DSC_2654

Jeg vil ut, jeg vil plante, jeg vil dyrke.

Jeg har hatt spirekasser på loftet,
jeg har sådd salat, agurk og reddiker,
jeg har plantet blomster og urter som jeg knapt visste hva var,
etter et frø-raid på Ebay,
og jeg har hatt utallige sukkerert-planter.

Problemet er bare at de grønne fingrene og det grønne anfallet forsvinner midt i plantingen.

Plutselig er det så mye arbeid,
og jeg blir liksom ALDRI ferdig.
For ikke snakke om når alt er kommet i jorden.

Da må det klare seg selv!
Her er det nemlig ingen hjelp å få, hverken med vanning eller luking.
Sånt får naturen ordne selv!

Jeg har nemlig fått mine hvite fingre tilbake,
og står inne ved kjøkkenbenken og baker!

Derfor har jeg de siste årene klart å unngå de store prosjektene,
jeg begynner å forstå meg selv,
jeg vet hvordan det blir.

Så i år blir det ingen planteprosjekt,
men i dag skal jeg ut i hagen og klippe litt busker og trær,
for jeg kjenner våren kiler meg i nesen!

Ha en vårlig lørdag.

4 hendelser på “Har du grønne eller hvite fingre?”

  1. Det er ikke bare du med hvite fingrer for det har jeg også. Det fine med det er at de plantene som overlever er skikkelig robuste og klarer seg selv(selv om det ikke er mange liksom) hahahaha Men jeg planter litt hvert år og i år skal jeg plante: bjørnebær, søtkirsebær og epletrær og så har jeg planer om en urtekasse siden de forbaska ormene legger egg i min grønnsakshage, usj jeg hater orm altså. Goood lørdag fiineste dagen i uka <3 klæmme 🙂

  2. Jeg har som du vet hverken hvite eller grønne 😛 Jammen flaks at jeg har en mann som bryr seg midt i ryggen 😀 Har ikke drept orkideene ennå, men de er rett ved å bli oversett igjen bak gardina 😀 Ha en nydelig dag min venn. Jeg skal møte venninne :-)klemmer <3

  3. Så fin siden din begynner å bli. Den gir jo et mye lekrere og ryddigere, og mer informativt inntrykk enn den gamle. Helt supert!
    God lørdag med hagestell – her ligger det masse, masse snø enda. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.